Nakon objave tragične vijesti, mnogi se opraštaju od prerano preminule misice Amber-Lee Friis

Finalistica Miss Universe Novog Zelanda 2018. godine Amber-Lee Friis preminula je svojoj 23. godini života, piše Fox News.

“S neizmjernom tugom obavještavamo vas da je iznenada preminula lijepa i talentirana Wahine Amber-Lee Friis… Naša iskrena sućut njezinoj obitelji i prijateljima. Počivaj u miru, prekrasna djevojko”, objavila je na svojoj Facebook stranici Amberina agencija The Talent Tree.

Predstavnik novozelandske policije u Aucklandu rekao je u petak za Fox News da je policija u ponedjeljak izvršila očevid te da se tijelo preminule Amber-Lee nalazi kod mrtvozornika. Trenutno nisu poznati drugi detalji o njezinoj smrti.

Nakon objave tragične vijesti, mnogi se opraštaju od prerano preminule misice.

“Bila je borbena, definitivno nije uzimala zarobljenike, no imala je prelijepu iskrenu dušu. Imala je energiju koju rijetki ljudi posjeduju… Voljeli smo je i poštovali i bili smo ponosni što smo je nazvali prijateljicom dugo nakon što je natjecanje završilo… Imala je mnogo toga za ponuditi i užasna je tragedija da ona neće biti ovdje da ostvari svoj neograničeni potencijal. Počivaj u miru Amber-Lee. Ostavila si nas pre, pre, prerano”, napisala je CEO Miss svijeta za Novi Zeland Nigel Godfrey.

Original Article