Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog nelegalnog posedovanja oružja, a kako sada prenose mediji njegova porodica očajna je zbog novonastale situacije.

Uroš je navodno pre izvesnog vremena upao u finansijske probleme i zadužio se kod kamataša, te je zbog toga nabavio oružje, piše „Alo“.

– Uroševa porodica i bliski prijatelji znali su da finansijski ne stoji dobro, ali niko nije ni slutio da je uzimao novac od kamataša. Bili su u šoku kada je javio da je uhapšen i da će provesti mesec dana u Centralnom zatvoru. Dali su sve od sebe da mu pronađu dobrog advokata i zaštite ga od posledica krivičnog dela koje je počinio, ali su vrlo razočarani i već dve nedelje ne prestaju da plaču. Jedina nada im je da će Uroš reći istinu od koga je i zbog čega nabavio oružje i tako izbeći težu kaznu. Otac ga svakodnevno posećuje u zatvoru i nosi mu hranu – rekao je navodno izvor.

View this post on Instagram

Los Angeles holla from Belgrade. Be safe. – "Aj riki martine brate shvati me ne muvaj se oko nje" 🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️😂 #la #losangeles #usa #america #cityofangels #hollywood #stuntman #stunts #actor #reallity #tvseries #setlife #ladodgers #basta #bastalimit #mensfashion #cotton #softcotton #fashion #namebrand #photooftheday #picoftheday

A post shared by Uki Certic (@ukicertic011) on

– Uroš je od poznatog gradskog momka koji se kreće po najprestižnijim restoranima i klubovima postao dečko koji nema dinara u džepu. Njegov posao u inostranstvu stao je pre dve godine i tada je prestao luksuzan život kojim je navikao da živi. Neko vreme se tešio da će ta faza proći, ali ga je brzo napustilo strpljenje i počeo je da uzima novac na kamatu. Malo-pomalo, ušao je u kolo iz kojeg nije bilo izlaska. Kamate koje nije mogao da plati su rasle, a prijatelji su prestali da mu pozajmljuju pare kako bi bar malo isplivao iz dugova. S druge strane, oni kod kojih se zaduživao nisu želeli da čekaju i tada je nastao veliki problem – dodao je, navodno, izvor pomenutog lista.

Uroš Ćertić trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru jer je istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana.

Tokom istrage biće urađeno veštačenje oružja, kao i prikupljanje drugih dokaza i saslušanje svedoka. Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

Uroš Ćertić, podsetimo, bio je deset meseci u vezi s Ivanom Stamenković Sindi 2014. godine. Iako su tvrdili da je njihova ljubav jaka, posle jedne žestoke svađe nekadašnja modelsica je napustila bivšeg učesnika rijalitija. Pričalo se da je pravi razlog bila njegova prevara, ali su to oni demantovali.

izvor: alo

Članak Finansijski ne stoji dobro…Kaskader Uroš Ćertić se zadužio kod kamataša?! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article