7. prosinca 2017.

Ako još ne znaš gdje ćeš za Novu godinu, samo jedan selfie može ti donijeti nagradno putovanje u Budvu ili Beograd

Već je došlo vrijeme kada je najčešće pitanje koje nas prijatelji pitaju upravo ono: ‘Gdje ćeš za Novu?’, a ti još uvijek nisi odabrao svoju destinaciju? Nema veze jer i za to postoji rješenje! Sve što trebaš napraviti je jedan dobar selfie jer će te možda upravo on odvesti na najbolju novogodišnju avanturu u Budvu ili Beograd.

Kako je biti dijelom ‘Lige pravde’

Sve što trebaš učiniti da bi se uključio u nagradni natječaj je doći u Arena Centar između 07.12.2017. od 09:00h do 15.12.2017. do 12:00h i samostalno ili s prijateljima uslikati selfie vrijedan hrpe lajkova i svoju fotografiju objaviti na Instagramu uz hashtagove #svenaj i #arenacentar. Pet fotografija koje budu najkreativnije osvojit će nagradno putovanje na doček Nove godine u Budvi ili Beogradu.

Kako ne bi u 2018. godinu ušao sam, možeš povesti i najboljeg prijatelja, brata, sestru, curu, dečka ili nekog drugog po izboru jer su nagrade:

  • novogodišnje putovanje – 3 x 2 osobe BUDVA
  • novogodišnje putovanje – 2 x 2 osobe BEOGRAD

Ipak, kako je Arena Centar velik, po njemu su postavljeni punktovi na kojima je potrebno fotografirati selfie. S ekipom ili sam dođi do jednog od četiri punkta i okini selfie, a riječ je o punktovima:

  • veliki natpis Merry Christmas,
  • najveća zvijezda,
  • Božićna soba,
  • eko friendly drvce van Arene.

Instagram profil na kojem objaviš fotografiju treba biti otključan (public) kako bi žiri redakcije portala Story mogao odabrati najkreativniju fotografiju. Dodjela nagrada će biti 17.12.2017. u Arena centru u 20h, a imena dobitnika te njihovo mjesto stanjovanja bit će objavljeni na portalu Story.hr najkasnije do 24.12.2017.

Požuri s ekipom i uslikaj selfie vrijedan putovanja!

Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE, a više o novogodišnjim putovanjima saznajte na Facebooku!

Autor: A.S.

Foto: promo, Marin Ćuk Vurnek

Kako je biti dijelom ‘Lige pravde’

Advent u Arena Centru, Collegium

Preporučujemo

Original Article