Iz odgovora o njenom privatnom životu nije moglo mnogo toga da se zaključi, jer manekenka poprilično filozofski odgovorila na pitanja o sadašnjem stanju.

Mislim da su to samo ljudi, ako ne možeš da imaš nešto, baš to želiš. Postoji veo misterije oko svega, i ti želiš da ga razgrneš. Pretpostavljam da je to radoznalost– rekla je Irina

Istakla je da i dalje misli da je brak dobra stvar, ali nije precizirala da li ga priželjkuje.

Reuters/Stephane Mahe

Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak. Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga – naglasila je.

Kada je roditeljstvo u pitanju Irina je o tome govorila otvoreno. Sa Bredlijem ima dvogodišnju ćerku Leu i uživa u ulozi majke.

AP/Alastair Grant

Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živite u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: "Recite mi zašto. Bar jedan razlog" – objasnila je ona.

Moraš da znaš šta želiš i da se usaglasiš sa svojim odlukama. Ljudi će ti reći da si premršav ili prelep. Moraš da naučiš da voliš sebe i da ti bude udobno u svojoj koži", savetovala je žene širom sveta i zaključila: "Ako zaista voliš sebe kakav jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta – završila je Irina.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article