Talija, koja je rođena kao Arijanda Miranda, proslavila se van granica svoje zemlje serijama gorepomenutim serijama, koje su se pre 20-ak godina emitovale na domaćim televizijama.

Uspešno je gradila i pevačku karijeru, a danas nastupa širom sveta i bavi se kreiranjem odeće, pa je glumu zapostavila.
Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.
Poznati par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od retkih primera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću.
I te kako je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da se nije mnogo promenila i da ju je lepota krasila ceo život.
Talijin život obeležile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

Glumici je pre 11 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

– Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada… – govorila je Talija jednom prilikom, dok je posve izvesnog vremena uspela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article