Pevač se s Natašom Šavijom pojavio na žurci povodom 25 godina televizije Pink, koja je održana u četvrtak uveče u jednom beogradskom restoranu, a zatim su zajedno otišli u noćni klub.

Svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom. Njih dvoje se nisu odvajali, sve vreme su nazdravljali, smejali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom kolenu. Prisutni su se pitali da li su zajedno, a on je ponavljao da je Šavija njegova "specijalna drugarica" – priča izvor za Informer i dodaje da su njih dvoje zatim produžili u klub, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati.
– Malo su popili i đuskali. U čiju su kuću posle otišli, to ne znam
– kaže izvor.

Išao u njen butik

Pevač i starleta su bliski već neko vreme, a Lukas je nedavno posetio butik koji je starleta otvorila u Novom Sadu. Ona je tada objavila video na kome pevač šeta radnjom. "Je l' ima neko nešto protiv što sam ovde? Ne morate ni da dolazite u butik, sve ću ja da kupim", čuje se kako Aca priča na snimku koji je ona podelila Instagramu.

Aca Lukas šeta starlete, Šavija overila fudbalere

Lukas je poznat kao veliki estradni zavodnik. Pevač je kolegi Željku Šašiću "skinuo" ženu Sonju, zatim je smuvao pevačicu u pokušaju Branislavu Pašajliju, pa "Plejbojevu zečicu" Božanu Vujinović, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije. S druge strane, Šavija je bila u vezi sa bivšim političarem Aleksandrom Požgajem, a prema pisanju medija, imala je afere sa pola fudbalske reprezentacije. Navodno je smuvala Zorana Tošića, Adema Ljajića, Lolu Smiljanića i Miralema Sulejmanija.

Slavio razvod

Da je Lukas ostavio misicu Jovanu dokaz je i slavlje koje je napravio prošle nedelje, posle razvoda od Sonje Vuksanović.

Odjednom je prestao da se pojavljuje sa Jovanom na događajima, a kraj braka je proslavio sa tri drugarice u kafani. Aca se smuvao sa misicom početkom juna i njihova veza je delovala vrlo ozbiljno. Očigledno je da su se posvađali i raskinuli – priča izvor.

Printscreen Instagram

Lukas je na pitanje da li je pao na čari lepe starlete Nataše Šavije, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi", ostao tajnovit.

Šta je to starleta? Koliko znam, devojka ima butik. Ma kakva veza. Ja sam vam sav nevezan – kroz smeh odgovara pevač.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama




Original Article