Franka je objavila citat koji je sažeo sve ono što ona, kako tvrdi, već danima pokušava verbalizirati

Franka Batelić sa svojim je brojnim pratiteljima na Instagramu podijelila citat koji glasi: “Živiš i dalje, unatoč svemu”.

“Sinoć sam u bespućima interneta slučajno naišla na ovaj quote. Koji u par riječi kaže SVE što ja već danima pokušavam smisleno verbalizirati. Usprkos svemu… evo nas – živimo dalje. Tu je… iza ugla… proljeće”, napisala je Franka na svom profilu.

FRANKA BATELIĆ SE PRISJETILA KAKO JE NEKAD SLAVILA BOŽIĆ: ‘Definitivno najdraža fotka nas dvoje’

Franka je nedavno priznala da će joj 2020. ostati u sjećanju po tome što je te godine postala majka.

“I zadnje popodne 2020. je tu… A ja i dalje ne nalazim prave riječi za osvrnuti se na nju. Ali možda je to i OK. Već smo sve doživjeli, rekli, osjetili. Untoč svemu, ja ću je pamtiti po jednom malom smotuljku sreće koji je stigao početkom siječnja i biti joj zahvalna, jer me upoznala s ulogom života – ulogom mame. Bit ću kratka. Zakoračimo hrabro u Novu godinu, zajedno, jači, sa svim naučenim lekcijama iz prethodne. Želim vam mirniju, sretniju, rasplesaniju 2021. punu ljubavi. Voli vas F.”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u centru Zagreba.

FRANKA BATELIĆ SE OPROSTILA OD BAKE: ‘ Miješaju se ljutnja, tuga i sjeta. Zbog pandemije i mjera, naša nona otišla je sama’

Original Article