Gagi Đogani otkrio je u "Zadruzi 3" da je smuvao bivšu modelsicu Sandru Meljničenko (tada Nikolić) kad je imala samo 14 godina! Denser je ispričao da je bio prvi dečko sadašnje supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

– Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio – ispričao je osnivač grupe "Fanki dži" i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu.

Oprostila sam mu prevaru

Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku, i to mi je i priznao. Oprostila sam mu, jer ko bi odoleo ribi kao što je Sandra
Anabela Atijas

Bila je prodorna
– Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi "Đogani fantastiko". Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem. I dalje imam lepo mišljenje o njoj.

Informer DN

Bili su vezi četiri meseca, a posle raskida su ostali prijatelji, pa joj je pomogao da započne estradnu karijeru:

– Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot "Ti si kao magija", a bila je i u spotu moje grupe za pesmu "Sutra je novi dan". Tada još nije bila članica grupe "Models".

Ostali u dobrim odnosima

Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Pomogao sam joj da započne estradnu karijeru

Na pitanje zadrugara kakva je supruga ruskog milijardera u krevetu, Đogani je ostao zagonetan:
– O tome ne želim da pričam pred kamerama. Ne bih da uvredim devojku tako što bih otkrivao njenu intimu.

Nataša Radan ima pornić

Gagi nije jedini učesnik "Zadruge" koji je otkrio neku svoju tajnu. Starleta Nataša Radan priznala je da ima svoj pornić!
– Sa jednim dečkom sam se viđala dve godine. Sreli smo se u diskoteci, bili smo oboje pijani, otišli smo zajedno u WC. Mnogo ljudi je bilo u hodniku i neko nas je snimao odozgo. Snimak traje nekoliko sekundi, a ja sam obučena. Verovatno je taj snimak neko već objavio – ispričala je Nataša.

Informer DN

Uživa u bogatstvu
Gagi je prećutao da je svoju tadašnju devojku Anabelu, s kojom se kasnije i oženio, varao upravo sa Sandrom! Anabela kaže da je to ubrzo saznala.

– Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku, i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram, jer ko bi odoleo ribi kao što je Sandra – rekla je pevačica.

Podsetimo, Sandra se 2005. udala za Andreja Meljničenka, s kojim ima ćerku Taru i sina Adrijana. Živi na relaciji Moskva-London-Njujork i uživa u bogatstvu. Gagi je, sa druge strane, bio 14 godina u braku sa Anabelom, s kojom ima ćerke Lunu i Ninu. Poslednjih godina je poznatiji kao učesnik rijalitija "Farma" i "Zadruga".

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article