‘Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste’, zapitala se je Marijana

Glumica Marijana Mikulić svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je kolaž sačinjen od fotografija s njezinom majkom uz koji je napisala kako je očajna jer ju ne može posjetiti u Bosni i Hercegovini za njezin rođendan.

GLUMICA OPISALA KROZ KAKVU DRAMU PROLAZI ZBOG SUSJEDA: ‘Ne otvaraju vrata, kucamo i zvonimo…’

“Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Moja majka 23.5., za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile – možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan!

Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? Da, granice otvorene! Ukinuta i samoizolacija pri prelasku granice! Sreća do neba! I nokaut Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!!

Zašto? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? Znači, one koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu? Nemam pravo na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti?”, napisala je uz objavu.

GLUMICA KOJA U ‘GENERALU’ GLUMI SUPRUGU GENERALA GOTOVINE: ‘Nisu me zvali na premijeru’

Fanovi su Marijani pružili riječi utjehe te su joj prepričali svoja slična iskustva.

Original Article