Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku o čemu god da se polemiše. Popularna pecačica smatra da nijedna tema ne treba da bude tabu, baš kao ni prevara u braku ili vezi.

Najpre smo se dotakli njenog rijalija u kojem je pokazala da ni njen brak sa Rašom Novakovićem nije savršen.

– Koji brak je savršen? Nije ni moj. Suština priče je da svi živimo normalan život i da svi imamo slične probleme, samo ih svako drugačije hendluje. Za negativne komentare me zabole. U društvu gde je najgledaniji program onaj gde imaju seks u lajvu i jedni druge zadovoljavaju, baš me briga šta misli ta moralna javnost – rekla je Goca kao iz topa, a potom priznala da flertuje.

– Ko ne flertuje? Svako normalan flertuje i to je normalna ljudska potreba, naročito ako ste u dugoj vezi. Potpuno je normalno da pogledaš i nešto drugo, sve dok je na nivou zabave. Raša to radi. Okej sam sa flertom. Kada bi došlo do ozbiljne razmene telesnih tečnosti, to bi već bilo nešto drugo – rekla je Goca.

izvor: kurir

Članak Goca Tržan: Ko ne flertuje? Svako normalan flertuje i to je normalna ljudska potreba, naročito ako ste u dugoj vezi se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article