Kristijan Golubović izneo je tvrdnje da je ranije imao intimne odnose sa Gocom Tržan, nakon čega se pevačica odmah oglasila.

– Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi – izjavila je naša pop pevačica.

– Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati – nastavila je Goca.

– Kao što znate, ja ne komentarišem ni izjave čoveka sa kojim imam dete, za koga sam bila udata i dokazano i pouzdano jeste bio intiman sa mnom. Nemam nameru tek da komentarišem nekog lika kog u životu svom nisam upoznala, znači nisam ga fizički videla. Ja ne znam da smo bili u istoj prostoriji niti sam ga upoznala. Prema tome, ne bih da komentarišem. Na kraju krajeva, imam advokata koji će sve to da reši – rekla je Goca za Blic.

Kristijan Golubović je žestoko opleo po pevačici i rekao da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

– Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan.

Izvor: Blic

Goca Tržan pitala muža uživo u emisiji kako se oseća kada mu kažu da mu je žena kao mama

The post Goca Tržan van sebe nakon Kristijanovih tvrdnji da su imali intimne odnose appeared first on Luftika.

Original Article