ATAImages
Goga Sekulić

Posle šest godina braka pevačica Goga Sekulić nedavno se razvela od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. Pevačica je zbog toga napustila Cirih u kome je živela, i vratila se sa sinom za Beograd.

Nakon razvoda Goga je za bivšeg supruga imala samo reči hvale, i opisala ga kao kulturnog momka koji joj nikada nije pravio probleme, a sad je otkrila i u kakvim su trenutno odnosima.

– Da ne verujete ali ništa se nije promenilo, pošto smo poslednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvek sam to poštovala, mi skoro više od 8 meseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog deteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovde, meni je ovde i posao, ali i da nije, uvek bih sve žrtvovala zbog deteta i posao i ljubav ako treba – priznala je Goga.

Na pitanje da li joj je bilo teško da se prilagodi novonastalom načinu životu, Sekulićeva odgovara:

– Ja sam navikla da idem sama kroz život naravno uz podršku moje porodice i sestre ali nije lako kada si sam sa detetom. Ustanem u 6, spremaj ga za vrtić, idi u nabavku, vodi ga kod logopeda, na vežbice, ali dobro, sve su to slatke muke – kaže pevačica.

Kako je pre braka važila za jednu od najfatalnijih devojaka u gradu, mnogi su se obradovali kada je stigla informacija o tome da je Goga ponovo solo. Ali o udvaračima i novoj ljubavi, ona još uvek ne razmišlja.

– Nemam nešto udvarača koliko ja znam ali to je možda zato što se ne krećem po gradu. Nemam ni vremena sad za to – zaključila je ona.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)