AKTUELNO

Domaći

GRCAO U SUZAMA! David Dragojević nije mogao da se smiri nakon dedine sahrane! Ana je ovako pokušala da mu ublaži bol (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović ||

Nije mu lako!

U Futogu je danas održana sahrana Dragoslava Dragojevića, dede Davida i Dejana Dragojevića. Porodica i prijatelji prisustvovali su sahrani, a Veliki šef je omogućio Dejanu da se oprosti od dede. Nakon sahrane, Dejan se vratio u Zadrugu, dok je David sa svojom verenicom Anom Korać, porodicom i prijateljima otišao u obližnji restoran. Koliko mu je teško pao gubitak dede, David je pokazao kada je počeo da plače u sred restorana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

David je grcao u suzama, a njegova verenica ga je sve vreme grlila i ljubila, kako bi pokušala da ga uteši i ublaži mu bol.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

Domaći

OSEĆAO JE BOLOVE U TELU, NIJE MOGAO DA SE POMERI! Orozovićeva BOLNA ISPOVEST zatekla sve zadrugare! (VIDEO)

Domaći

NIJE MOGAO DA ISKONTROLIŠE EMOCIJE! Sloba sa suzama u očima pevao Šakovu baladu 'NEDOSTAJEŠ'! Ne može da preboli RASKID? (FOTO)

Zadruga

JANJUŠ SE PREZNOJIO: Ivana Šopić isturila grudi, košarkaš nije mogao da skine pogled sa njenog bujnog poprsja! (VIDEO)

Domaći

SVI NA JEDNOM MESTU! Nakon susreta Kije i Lune, pojavio se i Sloba! Evo kako je reagovao kada je saznao da su mu bivše na nekoliko metara od njega! A

Zadruga

BIO JE U BOLOVIMA SVE DOK ON NIJE PRIŠAO DA MU POMOGNE! Janjuš se prepustio veštim rukama ovog zadrugara! (VIDEO)

Zadruga

DAVID SE NALJUTIO NA ANU, ona se iznervirala: Nemoj više sebi u bradu da pričaš, nego meni! A onda je uradila NEŠTO NEOČEKIVANO! (VIDEO)

'Original Article