U crnoj haljini dubokog dekoltea i spuštenih ramena, pjevačica je zavodljivo pozirala i svojim pogledom hipnotizirala obožavatelje

Žanamari Perčić (39) zna kako zagolicati maštu svojih pratitelja na društvenim mrežama. Tamnokosa pjevačica uvijek izgleda besprijekorno, a za razliku od mnogih koji popravljaju svoje fotografije, njezin je uvjet: minimalno fotošopa – jer želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu.

Mnogi se slažu da lijepa Tučepljanka danas izgleda bolje nego na početku karijere. Dovoljno je pogledati njezin Instagram da shvatite o čemu govorimo. U svojoj zadnjoj objavi na toj društvenoj mreži, Žanamari je naglasak stavila na svoje bujno poprsje.

ŽANAMARI U NEGLIŽEU SERVIRALA BUJNO POPRSJE: Fanovi na koljenima; ‘Boginja si. Ti možeš biti definicija ljepote’

Instagram

Jedna od najboljih slika?

U crnoj haljini dubokog dekoltea i spuštenih ramena, pjevačica je zavodljivo pozirala i svojim pogledom hipnotizirala obožavatelje, koji su se raspištoljili u komentarima, a javilo joj se i dosta poznatih imena.

Voditeljica Ecija Ivušić poručila joj je da izgleda “top”, kolegica Nives Celzijus upotrijebila je izraz “predivna”, a suprug Mario Perčić napisao je: “Kakav art!” Ni ostali nisu sakrivali oduševljenje: “OMG, fotka kida”, “Koja predivna slika”, “Ova ti je jedna od najboljih…”

Original Article