Lorena nije mogla imati svadbu zbog niza nesretnih događaja u obitelji, no sa suprugom je otišla na bračno putovanje

Pobjednik druge sezone reality showa “Big Brother” Hamdija Seferović (41) živi u Zagrebu sa suprugom Alisom i sinom Lorensom (19). Nagradu od milijun kuna, kaže za RTL Exkluziv, uložio je u posao i napravio je kuću.

HAMDIJA KOMENTIRAO MAKLJAŽU U KOJEM JE SUDJELOVALA NJEGOVA OBITELJ: ‘Mi kad prdnemo to smrdi više nego bilo što i bilo čije’

“Neću reći da buksam taj milijun kuna, on je otišao mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac”, pojasnio je Hamdija.

Njegova kći Lorena nedavno je rodila kćerkicu, pa je Hamdija postao djed.

“Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba, moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije”, kazao je Hamdija dodavši kako se zbog toga osjeća.

Savjetovao joj je da pričeka

“Kao djed se osjećam mlad i zgodan i to mi je onako jako bitno”.

Lorena nije mogla imati svadbu zbog niza nesretnih događaja u obitelji, no sa suprugom je otišla na bračno putovanje u Dominikansku Republiku.

POBJEDNIK BIG BROTHERA NA SUDU ZBOG PRIJETNJI: Hamdiji ljubavnica rodila tajno dijete, a onda je sve otišlo k vragu

“Savjetovao sam joj da barem godinu dana ne ostane trudna zato jer smatram da jedno biti u vezi, a drugo je biti u zajednici i nakon što su se vratili s putovanja, jedno mjesec dana, supruga mi je rekla da je ona trudna i ja se zezam ‘došao mali Carlitos‘ jer je bila u Dominikanskoj Republici. Neću reći da sam bio tužan i razočaran, naravno meni je drago da je moje dijete sretno, ali sam bio razočaran samo zato što nije poslušala moj savjet”, ispričao je Hamdija.

Original Article