Reality zvijezda je progovorila o svojoj borbi s alergijama

Hana Rodić, bivša kandidatkinja showa “Gospodin Savršeni”, u intervjuu za Story otkrila je da se godinama bori s alergijama. Reality zvijezda priznala je već danima ne može funkcionirati zbog alergija na gluten, pelud i cijanoakrilat.

GORANA NISU HTJELI ZAPOSLITI IZ BIZARNOG RAZLOGA: On se pobunio: ‘Pa ljeto je i ja sam s Balkana…’

“Alergija mi svake godine stvara užasne probleme. Nastojim izbjegavati hranu koja sadrži gluten, ali teško mi je jer volim fino papati. Borbu vodim već godinama, ali još nisam pronašla lijek koji mi u potpunosti odgovara! Lijek koji trenutno koristim mi stvarno pomaže, ali posljedica tog lijeka je veliki umor pa mi se znalo dogoditi da prespavam cijeli dan ako nemam previše obaveza. Kada sam u Zagrebu, nemam slobodnog vremena i uvijek sam u pogonu pa se natjeram biti budna zbog čega popijem i po nekoliko šalica kave”, ispričala je Hana kojoj je velika podrška njezin partner Goran Jurenec s kojim živi u Berlinu.

HANA RODIĆ SE POHVALILA KAKO JE IZGUBILA VIŠAK KILOGRAMA: ‘Slušala sam Gorana i stigla do ovakvih rezultata’

“Goran i ja dijelimo kućanske poslove, ali ako sam bolesna, naravno da će on preuzeti i moj dio i obrnuto. Još mi nije poslužio doručak u krevetu, ali evo jedan ‘fun fact’ – ni Goran ni ja ne doručkujemo i nismo baš jutarnji tipovi pa nam buđenja uvijek teško padaju, oboje smo noćne ptice”, rekla je.

Original Article