Kraljica će se pojaviti u unaprijed snimljenoj poruci iz dvorca Windsor, a pridružit će joj se i ostatak obitelji

Prva nedjelja u ožujku bit će najvažniji dan za sve obožavatelje britanske kraljevske obitelji, no i za one koji su ljubitelji peripetija među njima. Naime, kraljica Elizabeta trebala bi se 7. ožujka obratiti naciji, dok će istovremeno Oprah Winfrey intervjuirati Meghan Markle, javlja magazin E!.

MEGHAN I HARRY POTPUNO SE RAZDVOJILI OD BRITANSKE KRALJEVSKE OBITELJI: ‘Više se ne vraćaju na dužnost aktivnih članova…’

Službena internetska stranica opatije Westminster objavila je u ponedjeljak, 22. veljače, da će se kraljica Elizabeta II u nedjelju, 7. ožujka, obratiti naciji u čast Dana Commonwealtha. Njena poruka emitirat će se tijekom posebne emisije pod nazivom “Proslava Dana Commonwealtha”, koja će zamijeniti planirana događanja koja su se trebala održati 8. ožujka, a koja su otkazana zbog pandemije koronavirusa.

Kraljica će se pojaviti u unaprijed snimljenoj poruci iz dvorca Windsor, dok će princ Charles, princ William, Kate Middleton i Sophie te grofica od Wessexa također sudjelovati u događaju.

Prvi javni intervju nakon vijesti da čekaju prinovu

No, 7. ožujka ujedno je i dan kada će Oprah Winfrey intervjuirati Meghan Markle i princa Harryja za CBS, što će biti prvo javno obraćanje para nakon što su priopćili da čekaju svoje drugo dijete.

Mreža je prošlog tjedna objavila kako je intervju pod nazivom “Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special” zakazan za 20 sati, što znači da će se emitirati nekoliko sati nakon kraljičina govora.

Ovo je sve uslijedilo nakon što su iz Buckinghamske palače 19. veljače potvrdili da se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće vratiti kao aktivni članovi kraljevske obitelji.

KAKO ĆE SE ZVATI DRUGO DIJETE MEGHAN I HARRYJA? Kladionice već nagađaju o imenu, evo koje je u vodstvu

Priopćili su kako Harry i Meghan neće nastaviti s “odgovornostima i dužnostima koje proizilaze iz života u javnoj službi”, a onda su se i njih dvoje oglasili priopćenjem. “Svi možemo živjeti život služeći. Služenje je univerzalno”, kazali su, među ostalim.

Profimedia

Original Article