Nova učesnica „Parova“, Violeta Katić, u toku sinoćne emisije otkrila je šokantne detalje iz svog života. On je ispričala da je bila zaljubljena u očevog prijatelja, i da on nije mogao da pređe preko toga.

– Kada je saznao da sam zaljubljena u njegovog prijatelja ošišao me je „na keca“. Inače, imala sam kosu do struka. Tada sam otišla kod ujne i ona mi je bila podrška čitavog života – priseća se Violeta.

Ona je naglasila da je iz sela otišla kako bi sačuvala živu glavu, kako svoju, tako i partnerovu:

– Moj deda je ubio svog oca iz lovačke puške. Ja sam želela da spasim naše živote time što sam napustila selo i došla u Beograd – kazala je Violeta Katić.

Nakon što je otišla iz porodične kuće, Violeta dugi niz godina nije videla tadašnju ljubav, a onda su se ponovo susreli:

– U Zabeli smo se ponovo sreli 2009. godine i tada nastavili vezu – priseća se Violeta i onda govori o najvećem porazu u životu:

– Otišli smo zajedno u naše selo i tamo sam posle 30 godina ponovo videla oca. Stajala sam sa snajkom ispred šatre, otac je prošao i ništa nije rekao – kroz suze je pričala Katićeva i nastavila:

– Obradovala sam se da će se javiti, međutim, sutradan je ispričao da me on nije prepoznao – ispričala je Violeta.

Ovaj susret, posle 30 godina, je kako kaže, bio njen najveći poraz u životu. Posle neostvarene ljubavi sa očevim prijateljem, Violeta Katić je odlučila da se uda za čoveka koga nije volela. On je radio u vojsci, a da sa njim nije bila srećna govore i brojne prevare kojih se prisetila Katećiva u toku emisije „Vruća stolica“.

– Imam jednu prijateljicu koja je uvek išla sa mnom, šta god i gde god je trebalo. Imao je aktovku, koja je bila otključana. Videla sam dokument, da mu je neka žena bila žirant za kredit. Dobijem ja fiksni telefon od te gospođe i pronađem je. Pokucam na vrata, ali niko ne otvara. Na kraju je švalerka otvorila vrata, a njega sam zatekla na WC šolji – kazala je Katić i nastavila:

– Kada se vratio kući, rekao je da joj je samo pomagao da se useli u stan. Kanije, još jednom sam ga uhvatila u prevari – ispričala je Violeta dok su je takmičari sa velikom pažnjom slušali.

Fatalna Violeta je optužena da se služila legitimacijom Advokatske komore, a svoje usluge je navodno uvek naplaćivala unapred.

Katićeva tvrdi da se nikada nije predstavljala lažno i da joj sve smešta bivši ljubavnik.

Njena agonija počinje kada je upoznala sada već bivšeg dečka:

– Sa njim me je upoznao zajednički prijatelj, on je živeo na Malti, pa je došao ovde. Njegova ćerka se u to vreme razbolela, i on je morao više vremena da provodi u Beogradu. Počeli smo da živimo zajedno, a on je odlučio da se bavi politikom – ispričala je Violeta.

U Ćupriji, za vreme korona virusa, sve puca!

– On je bio u Malteškom redu, pa su mu zabranili ulazak u Evropsku uniju, čak i njegovoj ćerki – kaže Katić.

izvor happy

Članak HOROR životna priča nove ukućanke vile „Parova“! Bila u vezi sa najboljim prijateljem svoga oca… se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article