Monika nije bila raspoložena za raspravu, već je počela jecati i tražiti da je produkcija pošalje kući

Doktorica stomatologije iz Hrvatske Monika Horvat tri dana nakon što je ušla u srpski reality show “Zadruga” posvađala se sa svojim prijateljem kojeg poznaje čak 13 godina, Filipom Carom. U sukob se umiješao i Vladimir Tomović, a nakon toga Monika je završila u suzama, piše Blic.

LIJEPA STOMATOLOGINJA IZ RIJEKE IDE U ‘ZADRUGU’: ‘Obitelj mi je u šoku’; Otkrila je i hoće li biti seksa pred kamerama

“Filipe, osobni sukob s tobom i Tomovićem je zbog Monike bio. To da ste se posvađali zbog kreveta, to ne drži vodu”, kazao je folk pjevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

No, Filip je to sve porekao.

Screenshot/Pink TV

‘Nisam pričao o tebi’

“Ja nikome nisam prišao i pričao o tebi i meni. Monika, ako si pričala s Mićom ili s bilo kim, možeš mi reći. Ja kada se na tebe naljutim, od djetinjstva, ja te otjeram u k***c, znaš koliko moja ljutnja traje, ja se vratim i odljutim… Ja s tobom nisam pričao sinoć, nisam pričao danas. S drugima nisam pričao o tebi i o meni”, pojasnio je.

Monika nije bila raspoložena za raspravu, već je počela jecati i tražiti da je produkcija pošalje kući.

HRVATICA IVA U IZAZOVNOJ HALJINI OTVORILA ‘ZADRUGU’: Zasjenila je medicinska sestra kojoj su ispale grudi iz dekoltea

“Primio si se na ovo. Kasnije ćemo pričati pred milijunima. Rekla sam Jovani da ću s Filipom pričati kad uhvatim priliku. Pričala sam s Mićom. Ja sam htjela kasnije s tobom o tome pričati, sjedi sada i šuti. Neću se derati. Hoću doma! Sjedi, glumiš majmuna. Molim te, sjedi, poslije ćemo pričati tihim tonom. Vidiš šta radiš od mene? Samo sjedi i šuti! Hoću kući! Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo!”, rekla je.

Original Article