Manekenka Natalija Barulić (28) i fudbaler Nejmar (28) pojavili su se zajedno na naslovnoj strani ruskog izdanja magazina GQ, čime su potvrdili da su u vezi. Iako već neko vreme objavljuju zajedničke fotografije, nisu hteli da javno govore o svom odnosu.
„U odbrani svojih najmilijih. Junaci junskog broja Nejmar i Natalja sve nas podsećaju na to koliko je važno podržati i zaštititi svoje najmilije. Nije važno da li sedite u samoizolaciji u svoja četiri zida ili morate da komunicirate preko telefona. Čuvajte se, ostanite jaki“, poručili su iz magazina.
Na fotografiji na naslovnoj strani Natalija grli Nejmara.
„Bonnie i Clyde“, napisala je ona pored zajedničke fotografije koju je objavila.
Nagađanja su počela kad je Natalija nedavno čestitala fiudbaleru rođendan zajedničkom fotografijom i poslala mu emotivnu poruku.

View this post on Instagram

Bonnie & Clyde 🔥💋 inside our new cover story for GQ shot in Paris out now ♥ @neymarjr

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

„Svi znaju koliko si neverovatno talentovan, ali kad bi samo znali kako si lep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo“, napisala je tad. Natalija je već poznata po vezi s kolumbijskim pop i regeton pevačem Malumijem, čije je pravo ime Huan Luis Londonjo Arijes, s kojim je 2018. došla u Hrvatsku.
Natalija je bivša balerina i manekenka koja se pojavila na naslovnim stranama Maksima, Eskvajera i Ofišijela, ali i di-džej. Rođena je u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.
„Ja sam poluhrvatica. Kakvo je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put“, napisala je jednom ispod fotografije iz Dubrovnika, piše Index.hr.

Španski Pipl piše da je ona „ćerka uglednog zagrebačkog biznismena“.

Članak Hrvatska manekenka u vezi sa čuvenim fudbalerom Nejmarom (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article