Zsa Zsa je priznala kako još uvijek ima problema sa samopouzdanjem, pa ipak lice prekrije s make-upom

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznata kao Zsa Zsa, krajem srpnja na svom je Instagramu progovorila o svojoj borbi s aknama. Ti neugodni prištići prekrili su joj skoro cijelo lice, a kako se nosi s tim, progovorila je za IN magazin.

HRVATSKA PJEVAČICA NA INSTAGRAMU POKAZALA LICE S AKNAMA: ‘Nadam se da vam se nisam zgadila…’

“Pa da, razvijam se kao osoba, tako se razvijaju i one! Imala sam u srednjoj školi onaj tipični period kad se jako puno ljudi susreće s tim. Nije bilo bajno, nije bilo veselo. U to doba si jako nesiguran, sve ti to jako utječe na samopouzdanje. Doslovno te oblikuje kao osobu. Nekako se svi i dalje skrivamo i sramimo ako imamo neki kožni problem koji je na licu, koji se ne može sakriti ikako. Ja mogu staviti tonu pudera na ovo, ali to se vidi. I što više pudera staviš, to je gore, i nije zdravo jer ulazi u pore i onda se opet sve zmaže i onda se opet sve upali i nije dobro”, ispričala je.

Zsa Zsa je priznala kako još uvijek ima problema sa samopouzdanjem, pa ipak lice prekrije s make-upom, a njezina obitelj i dečko su joj najveća podrška.

NAJBOLJE INSTAGRAM OBJAVE ZVIJEZDA KOJE ĆE VAS NASMIJATI I RAZVEDRITI: Pjevačici se party oteo kontroli, a Nižetić rukom razbio dasku

“Na kraju dana bilo kakav problem koji imate znate da te oni najbliži vole baš takvog kakav jesi, bez obzira na sve i to je najvažnije. Ali doduše mamu je šokiralo. Mama me vidjela zadnji put prije mora kad je bilo ok i onda sam došla doma i bilo je ‘Aaaaaah’, i tata jadan, tata je bio najviše u panici”, kazala je.

Original Article