Ako ste mislili da je onaj salto s početka videa slučajan, gadno ste se prevarili, rekao je mladi Karlovčanin Bruno Lukić (16).

Samozatajan i pomalo sramežljiv Bruno svojim osmjehom rastapa srca obožavateljica u cijeloj regiji, a nakon što se prijavio na online talent show Videostar već su mu počele pljuštati i prosidbe. No je li mu već jedna djevojka osvojila srce, Bruno spretno izbjegava odgovor.

– Možda je, a možda i nije – tajanstveno će, ali ono što prvo primijeti na curi su oči.

Pogledajte video:

Ulet koji mu uvijek upali kaže jednostavan je ‘Jesu li to tvoje oči ili zvijezde, nisam siguran’, kazao je uz smijeh. Iako je po horoskopu Rak, ne vjeruje u njega, jer, kaže, nije emotivac. Obožavateljice mu tepaju da ih podsjeća na Justina Biebera, na što se mladi youtuber samo osmjehuje.

Kreativan i zabavan, Bruno je žiri oduševio svojim pjevanjem, ali i vratolomijama pa ne čudi što je upravo on ušao u Top 5 finalista Videostara.

Pjevam, sviram gitaru i dugo već treniram gimnastiku – kazao je mladi youtuber koji je u ožujku osvojio zlatnu medalju u svom prvom seniorskom nastupu u Splitu na Memorijalu Marije Vujnović. A youtuberski mu je uzor prošlogodišnji pobjednik Videostara Filip Dejanović.

– The Sikrt je genijalan, a svakim svojim videom me sve više i više inspirira i daje mi ideje što bi i ja snimao – objašnjava Bruno.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji – VideoStara bit će u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

Tema: JoomBoos

Original Article