HTEO JE DA BUDE DUHOVIT, A ISPAO JE GLUP: Osman Karić bez dlake na jeziku progovorio o odnosu Ive i Stefana, a onda priznao koju zadrugarku želi za SNAJKU! (VIDEO)

showbiz

HTEO JE DA BUDE DUHOVIT, A ISPAO JE GLUP: Osman Karić bez dlake na jeziku progovorio o odnosu Ive i Stefana, a onda priznao koju zadrugarku želi za SNAJKU! (VIDEO)

Svom sinu se ne meša u izbor.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Osman Karić je večerašnji gost u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, a osim njega tu su i predstavnici sedme sile. Budući da Osmanov sin, Stefan važi za najvećeg zavodnika u Beloj kući, da ga čak povezuju sa dve zadrugarke Ivom Grgurić i Jelenom Pešić, Karić je ove noći uživo ispričao šta misli koja zadrugarka je tip devojke koji odgovara njegovom nasledniku.

Autor: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Urednika zabave portala Pink.rs Darka Tanasijevića zanimalo je koja zadrugarka po Osmanovom mišljenju više odgovara njegovom sinu.

Za koju zadrugarku navijate da vam bude snajka i da li navijate o pomirenju Stefana i Jelene? – glasilo je Darkovo pitanje.

Oni su videli njega i Ivu kao par koji će ići napred. Čak i Vladimir koji mu je drug gleda da ga saplete da ne bude sa Ivom, jer bi ona doprinela priči u rijalitiju. Više mu odgovara Iva u tom smislu zezanja. Upoznao sam Jelenu, bili su tada drugovi – ispričao je Osman.

Autor: TvPink Printscreen

Potom je novinare zanimalo da li bi Stefan oprostio Ivi veoma burnu prošlost, na ša je Karić odgovorio sledeće:

Ja mislim da je Stefan njoj preko svega prešao, tamo su emocije prenaglašene. Ja mu se ne mešam u izbor, ja mogu da mu dam savet, a na njemu je da li će da prihvati – rekao je Osman.

Autor: TvPink Printscreen

Podsetimo, Iva i Stefan su se distancirali zbog Karićevih izjava da mu se ne dopada Ivino ponašanje, a evo kako je to Karić prokomentarisao:

Naravno da će devojka da se distancira posle reči koje joj je on izgovorio. On je hteo da ispadne duhovit, a ispao je glup. Iva je više njegov tip nego Jelena – istakao je Osman.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Original Article