Glumac Danny Masterson (41) snimio je dvije sezone Netflixove serije ‘The Ranch’ u kojoj glumi uz Ashtona Kutchera (39). U trećoj sezoni se neće pojaviti jer je dobio otkaz.

– Producenti serije ‘The Ranch’ otpisali su lik Danny Mastersona iz treće sezone. Jučer je bio njegov posljednji dan na poslu – javljaju iz Netflixa.

Foto: Instagram

Prva od četiri navodne žrtve koja je pod imenom i prezimenom dala izjavu za medije bila je Chrissie Carnell Bixler. Ona je kritizirala Netflix jer je Masterson nastavio raditi čak i nakon njezinih optužbi. Chrissie, članica scijentološke crkve, optužila je Dannyja da ju je silovao dok su bili u vezi, početkom 2000. U izjavi koju je dala policiji, opisala je da je bila onesviještena, a kada se probudila, shvatila je da ju glumac siluje.

– Tada mi je stavio ruke oko vrata i gušio me dok se nisam ponovo onesvijestila – rekla je Chrissie.

Iako je slučaj odmah prijavila vrhu crkve i policiji, ništa se, kaže, nije dogodilo.

Bivša članica scijentološke crkve, glumica Leah Remini (47) prva je otkrila priču jedne od žrtava u svojoj dokumentarnoj seriji.

– Policija govori da je Danny pod istragom, ali to je laž. Njega istražuje detektivka koja redovno odlazi na scijentološke sastanke i druženja – rekla je Remini.

Masterson, najpoznatiji po ulozi Hydea u seriji ‘Lude ‘70-te’, sve optužbe negira.

– To su besmislene laži i veselim se trenutku kada ću potpuno očistiti svoje ime – rekao je glumac.

Foto: Screenshot YoutubeOriginal Article