Pjevačica i nogometni menadžer ne komentiraju svoj odnos koji mjesecima intrigira cijelu regiju

Nakon što je Igor Kojić objavio selfie sa sestričnom iz Skradina, njegova supruga Severina objavila je svoju fotku i otkrila kako se danas osjeća.

A GDJE JE SEVERINA? Igor Kojić javio se fotografijom iz Hrvatske i otkrio s kim se druži; Je li im brak zaista na klimavim nogama?

“Ponedjeljkasto”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u seksi izdanju, našminkana i razbarušene kose.

Prikupila je gotovo 20.000 lajkova i mnoštvo komplimenata. “Najljepša Hrvatica”, “Predivna kao i uvijek”, “O bože, ova žena se ne mijenja”, “Doslovno najljepša žena na Balkanu”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

Inače, Severina je prošlog tjedna bila u Zagrebu na suđenju s nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem, dok se mjesecima šuška o bračnim problemima s Igorom Kojićem.

Podsjetimo, nakon što su dio karantene u Beogradu proveli zajedno, Kojićevi roditelji otpratili su pjevačicu s društvenih mreža i obrisali neke fotke s njom.

Šuškanja o razvodu Severina je nakratko utišala kada je u srpnju čestitala Igoru rođendan na Instagramu. “Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi”, napisala je tada.

Original Article