AKTUELNO

Domaći

I JEDNI I DRUGI SU ZAVIJENI U CRNO! Otkriveni detalji odnosa porodica Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode: Evo da li su se sreli njena majka i njegov otac! TUGA! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Promo ||

Velika žalost!

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici, usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Za dva dana Ksenija bi, da je živa, napunila 42. godine, a ekipa emisije "Premijera – Vikend specijal" posvetila joj je segment, gde su oni koji su je poznavali ili sarađivali sa njom, govorili o pevačici.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Novinarka Ljiljana Stanišić otkrila je neke detalje za koje javnost malo zna, a odnose se na period posle Ksenijine smrti. Naime, ona je pričala o, u neku ruku, pomirenju porodica Pajčin i Kapisoda, ali i o tome da pevačicina mama do dana današnjeg nije razgovarala sa manekenovim ocem.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ne može da se kaže da su u odličnim odnosima. Mržnja je na neki način prestala onog trenutka kad se Ksenijin ujak Nikola čuo i video sa Filipovim ocem. Ksenijina mama i Filipova porodica još nisu stupili u kontakt, prema mojim saznanjima. I jedna i druga porodica su zavijene u crno, teška tragedija ih je pogodila, nijedna porodica nije kriva za to što se desilo, glavni akteri su platili cenu toga – rekla je Stanišićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su još pričali možete pogledati u nastavku.

Autor: N.V.

Domaći

POTRESNO! GRUOVI RODITELJI ZAVIJENI U CRNO! Otac skrhan od tuge i bola, majka neprestano plače i jeca na sav glas, NEOPISIVA TUGA U DOMU REPERA! (FOTO

Domaći

OTAC FILIPA KAPISODE progovorio o KSENIJI I SINU! (FOTO)

Showbiz

SRBI SU GA OBOŽAVALI I RADO GLEDALI! Poznati glumac preminuo, policija sumnja da se PREDOZIRAO! (FOTO)

Domaći

U OSNOVNOJ ŠKOLI JE IMALA PROBLEMA SA DISCIPLINOM, donela je svetski duh kod nas: Ovo su nepoznati detalji o životu Ksenije Pajčin! (VIDEO)

Domaći

PEVAČICA ELMA NASTRADALA U SARAJEVU! Sa ubicom sedela u kafani! OVO SU DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA! (VIDEO)

Društvo

Da li se sećate malog FILIPA koji je podigao Srbiju na noge? DOBIO JE JOŠ JEDNU BITKU I USPEO JE DA PROHODA! (VIDEO)

'Original Article