Mlada Ivanjičanka Ana Korać koja je u rijalitiju Zadruga važila za jednu od najatraktivnijih učesnica, jednom prilikom je priznala da je na sebi uradila dve plastične operacije. Iako su te operacije promenile njen nekadašnji izgled, sumnja se da bivša učesnica rijalitija i dalje nezadovoljna svojim izgledom.

Kako je nakon napuštanja imanja u jeku popularnosti, na svom Instagram profilu uživa pažnju 200 000 ljudi. Kako bi svoje pratioce oduševila svojim izgledom, malo se zaigrala i prešla granicu.

Na nekoliko fotografija koje je podelila sa svojim pratiocima vidna je promena koju su mnogi primetili. Koraćeva je više puta fotošopirala svoj vrat u nadi da što više podseća na lutku.

Bez obzira na masu negativnih komentara, čak i njenih najvatrenijih fanova, ona je nastavila da prepravlja svoje slike pred objavljivanje, a da li će sada, kada je otrivena, prestati da radi ovo ostaje nam da vidimo.

SvetSvet

The post I PORED SILNIH PLASTIČNIH OPERACIJA MORALA JE DA URADI OVO! Ana Korać promenila lični opis, fanovi u čudu! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Комплетан текст