Kao što je poznato, najbolji teniser sveta Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena pošto je u finišu prvog seta osmine finala slučajno lopticom udario linijskog sudiju.

LJUTITA zbog Noleta! Marija Šerifović uputila BRUTALNU psovku sudiji sa US Opena!

Velika podrška stiže Novaku sa svih strana, a njegova supruga Jelena je objavila fotografiju koja to i pokazuje na pravi način.

– Ovo je tako moćno i duboko. Predivan crtež. Hvala! Idemo amore – napisala je Jelena u opisu fotografije.

Ispod ovog emotivnog crteža nizali su se komentari podrške.

View this post on Instagram

What a drawing 😍So touching and emotional. Thank you for drawing it Aladin, it is beautiful 🥰🙌👏 Idemooo amore! ❤ 💪💪💪 Ovo je tako moćno i duboko. Predivan crtež, hvala ti Aladine! 🙏 Idemooo @djokernole 💪❤ Credit: Aladin Tabaković @aladin_tabakovic

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Novak se, inače, odmah izvinio organizatorima turnira zbog svog postupka.

– Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena.

– Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve, poručio je Nole.

View this post on Instagram

This was from some quality family time at @superbejuicery last year 😊. They are doing deliveries and takeaway from Wednesday if you’re in Marbella! 😍🙏🍏🍇🥝🍐🍓🍊🍋 @_marija.ristic_ @bucinho85 @djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Članak “Idemo, amore!” Jelena IZNENADILA Novaka: “Ovo je tako MOĆNO i duboko!” (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article