Pre nekoliko dana u javnost je procurio snimak sa jednog veselja na kom je Indira Aradinović Indi pevala, kada je nepoznati momak stao pored nje, izvadio pištolj i počeo da puca.

Užas! Muškarac izvadio pištolj na nastupu Indire Aradinović i zapucao! Pevačica se spasila bekstvom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pevačica je pobegla glavom bez obzira, a za portal Pink.rs je ispričala šta se desilo.

Tom prilikom se prisetila svega i otkrila koliko je zapravo težak život pevačice.

„Generalno, posao jednog pevača ili pevačice je glava u torbi svakodnevno. Dakle, putovanja i kada odete na put, pitanje je da li ćete se vratiti. Sada, to malo zvuči bombastično, ali u ovom slučaju nije bilo ništa strašno, na svu sreću sve je dobro prošlo. U pitanju su bili lažni meci, iz lažnog oružja se pucalo tu gde sam ja pevala. Naravno, moja lična priroda je bila da se ja odbranim i pobegnem, prosto adrenalin je proradio i svako normalan bi se sakrio od vatrenog oružja i pomerio, što sam ja uradila u tom slučaju. Svuda u tim predelima Crne Gore i Raške ovde u Srbiji to je poznato da svi pucaju, ali to se dešava i malo bliže Beogradu. Najvažnije je da je to bila lažna vatra, lažna uzbuna, ali kao i da su hteli malo da me iznenade na neki način, da me impresioniraju, no nije im baš pošlo za rukom, ali bitno da je sve na kraju ispalo smešno“, rekla je Indi kroz smeh.

Članak Indi progovorila o pucnjavi u kojoj je učestvovala: Moja lična priroda je bila da se odbranim i pobegnem! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article