Foto: Eileen Stulen / Promo

Novogodišnji praznici bude uspomene, divna osećanja i porodica je uvek na okupu, a dekoracija porodičnog doma je jedan od najmaštovitijih i najlepših poslova koje treba da obavite pre početka nove godine, piše Lepa srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnja dekoracija, najlepše ideje i ukrasi za Novu godinu: zlatna boja je u trendu, evo kako da je kombinujete

Instagram je carstvo ideja i inspiracije za novogodišnju dekoraciju, ali kao najlepša i neprevaziđena pokazala se dekoracija doma norveške blogerke Ajlin Stulen. Ceo Instagram željno iščekuje da se pojave nove ideje, a do tada predstavljamo vam trikove, savete i ideje za dekoraciju koje je Ajlin iskoristila u prethodnoj godini i ponovo ih objavila na Instagramu kako bi zadovoljila želje svojih više od 100 000 pratilaca.

Ako ste raspoloženi za malu virtualnu šetnju njenim prelepim domom, uživaćete u ovom video klipu.

Ajlin je živela i često boravila u Americi, a baš iz tog dela sveta ima ideje i inspiraciju za ukrašavanje kuće. Međutim, u Americi su novogodišnji ukrasi uglavnom u crvenoj boji, pa je Ajlin odlučila da promeni paletu. Ona je crveni nakit godinama menjala sa srebrnim, belim i nakitom boje šampanjca, ali naravno, i dalje svoju omiljenu kombinaciju boja kombinuje sa crvenim detaljima. Ajlin uživa da pravi kombinacije starog i novog nakita, a kolekcija je svake godine sve bogatija.

Kliknite OVDE za još slika novogodišnje dekoracije iz doma norveške blogerke!


Article source: http://www.lepaisrecna.rs/moj-stan/inspiracija/22189-instagram-norveska-blogerka-kicenje-kuca-za-novu-godinu-odusevice-vas-raskosno-ukrasen-dom-popularne-blogerke-ajlin-foto.html