Youtube/AL HAMED
Ljupka Stević

Ljupka Stević govorila je o svom ljubavnom brodolomu koji je doživela pre mesec dana kada je saznala da je njen dugogodišnji partner.

S obzirom da je nedavno jedna devojka u Novom Sadu uništila dečku auto, voditeljka je pitala da li joj smeta što sada neki komentarišu da je to sve pod njenim uticajem.

„Kao da sam revolucionar za ženska prava. Ja šta sam napravila nije za pohvalu i to što su ljudi videli, izvinila sam se svima zbog toga. Prvenstveno komšijama koji su to morali da gledaju i slušaju psovke, gledaju kamenje kako leti. Nisam mogla na drgačiji način da odreagujem“, rekla je pevačica i dodala:

„Neka on preuzme odgovornost za svoje postupke, da razmišlja o svojoj porodici. On je sve nas povredio, povredio je i mene i moje roditelje“.

Ljupka je priznala da joj ne smeta što se na njen račun prave razne šale zbog toga što je svom tadašnjem partneru razbila dva automobola.

„Volim da okrenem malo na šalu, uvek mi bude lakše kada se šalim na svoj račun. Roditelji će uvek da sakriju emociju, ali bila sam do Kostolca pre dva dana kod njih i lepo su raspoloženi“, ispričala je ona.

Original Article