Irski gimnastičar Ris Maklenegan raskrinkao je mit o tome da su organizatori Olimpijskih igara u Tokiju u sobe postavili krevete od kartona koji jedva mogu da izdrže težinu sportista u cilju da smanje seksualne odnose među učesnicima, piše Foks njuz, a prenosi RTS.

Već je odavno poznata činjenica da su seksualni odnosi u atletskom selu za vreme igara česti. S obzirom da ovde dolaze mladi i zdravi ljudi suprotnih polova to ne bi trebalo da bude iznenađenje.

Ipak, zbog restrikcija uvedenih zbog pandemije koronavirusa, u Japanu jesu stroža pravila. Publike na stadionima neće biti, dok sportisti ne smeju da napuste olimpijsko selo dok traje takmičenje i od njih se zahteva socijalno distanciranje.

Takođe je učestala praksa da se dele prezervativi tokom igara, a organizatori u Tokiju planiraju da podele 160.000, odnosno 14 po sportisti. To je oko tri puta manje nego što je podeljenu u Riju 2016 – 450.000 kondoma.

Zbog većih restrikcija, međutim, počele su da kruže glasine da su po sobama postavljeni slabi kartonski kreveti koji jedva izdržavaju jednu osobu, kako bi onemogućili sportiste da imaju seksualne odnose, te i na taj način pokušali da spreče širenje zaraze virusa Kovid 19.

Beds to be installed in Tokyo Olympic Village will be made of cardboard, this is aimed at avoiding intimacy among athletes

Beds will be able to withstand the weight of a single person to avoid situations beyond sports.

I see no problem for distance runners,even 4 of us can do😂 pic.twitter.com/J45wlxgtSo

— Paul Chelimo🇺🇸🥈🥉 (@Paulchelimo) July 17, 2021

Tu teoriju proširio je američki dugoprugaš Pol Kelimo, koji je na svom Tviter nalogu postavio fotografije soba i kreveta.

Ipak, njegovu teoriju raskrinkao je gimnastičar Ris Maklenagan iz Irske koji je snimio i na društvene mreže podelio dokaz koji razbija mit o slabim „anti-seks“ krevetima.

“Anti-sex” beds at the Olympics pic.twitter.com/2jnFm6mKcB

— Rhys Mcclenaghan (@McClenaghanRhys) July 18, 2021

„U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara – anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Sve je laž. Lažne vesti“, rekao je Irac skačući po krevetu.

Vlada je 4 dana ležao u mrtvačnici dok su iz bolnice sinu govorili da je “u dobrom stanju”

The post Irski sportista dokazao da je seks je ipak moguć u kartonskim krevetima u Tokiju appeared first on Luftika.

Original Article