Iz Meksika nam stiže zanimljiva priča o poduhvatu ondašnjeg Kazanove koji je iskopao tunel od svoje do spavaće sobe udate ljubavnice. Sve je išlo po planu za Antonia iz Tihuane, dok jednog dana sav trud oko tunela nije pao u vodu kada je par u ljubavnom zanosu prekinuo muž dotične Pamele.

Antonio koji je po zanimanju zidar, iskoristio je svoje znanje i veštine da prokopa tunel, sličan onome koji koriste čuveni meksički karteli za šverc narkotika, kako bi neprimećen mogao da se viđa sa svojom partnerkom „u zločinu“, prenosi Cronicadexalapa.

Ovaj ljubavni tunel prostirao se direktno od kuće Antonia, gde je živeo sa svojom suprugom, do Pameline spavaće sobe, a jedan kraj tunela je završavao tačno ispod njenog kreveta. Nije poznato koliko je ova veza trajala ni kada je tunel prokopan, ali sve je išlo „kao po loju“ dok se jednog dana Pamelin suprug Horhe nije vratio ranije sa posla.

Imao je šta i da vidi. Svoju ženu u seksualnom zahvatu sa nepoznatim muškarcem. Tada je Antonio pobegao u svoj tunel, pretrčavši podzemno par ulica do svoje kuće. Pobesneli i ljubomorni Horhe izneverovao je sopstvenim očima kada je ugledao ulaz u tunel koji je bio vešto kamufliran ispod njegove bračne postelje.

Krenuvši u „avanturu“ za preljubnikom izbio je usred spavaće sobe Antonia koji ga je molio da bude tih kako njegova žena ne bi saznala za čitavu aferu. To je još više razbesnelo Horhea koji je tada fizički nasrnuo na Antonia.

Galama koja je uplašila Antoniovu suprugu i iznenađujući prizor gde nepoznati muškarac prebija njenog muža u sred njihovog doma, naterao je nesrećnu ženu da pozove miliciju.

Antonio nije imao drugog izbora osim da prizna preljubu, a ova priča postala je hit na društvenim mrežama i meksičkim TV emisijama gde sada Antonio ima reputaciju zavodnika u stilu „El Čapa“.

Otkrijte koji ste tip ljubavnika

The post Iskopao tunel do spavaće sobe svoje ljubavnice, a u ljubavnom zanosu ih prekinuo muž appeared first on Luftika.

Original Article