ISPLIVALO NA VIDELO! Prijatelj Milana Petkovića otkriva sve o njegovom odnosu sa devojkom koja mu je slomila srce i postala glumica u filmovima za odrasle! (VIDEO)

showbiz

ISPLIVALO NA VIDELO! Prijatelj Milana Petkovića otkriva sve o njegovom odnosu sa devojkom koja mu je slomila srce i postala glumica u filmovima za odrasle! (VIDEO)

Nakon što je izbacio pesmu ,,Kad zaboli" pokrenula se tema o njegovoj bivšoj koja ga je povredila do srži!

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Pinkova zvezda i zadrugar Milan Petković u najgledanijem rijalitiju ''Zadruga'' istakao se po svom pevačkom umeću, ali i duhovitošću. On važi za jednog od zadrugara koji se ne ističe u svađama, sa druge strane, Milan je osvojio mnoga ženska srca svojim glasom.

Autor: Pink.rs

Nedavno je izbacio svoju prvu pesmu pod nazivom ,,Kad zaboli", u kom se našla i zadrugarka Mina Vrbaški kao glavna glumica. Međutim, Milanov prijatelj otkriva kome je zapravo posvećena pesma.

Autor: Pink.rs.

Zadrugar je poznat po vezi sa devojkom koja mu je slomila srce nakon što je odlučila da ga zauvek napusti, te se okrenula ka filmskoj industriji koja snima video-snimke za odrasle. Povređen, odlučuje na napiše pesmu i kroz stihove opiše svoju bol koju je osetio u tom trenutku.

Milan je skroz gotivan lik, imao je devojku koja ga je ostavila, jer se devojka bacila u p*rno industriju, njoj je i posvetio pesmu koju je sam napisao i posle nekoliko godina je snimio i izbacio tu pesmu – otkriva Milanov prijatelj.

Autor: Printscreen YouTube/Milan Petkovic Official

U nastavku teksta poslušajte Milanovu pesmu koju je, kako otkriva izvor blizak njemu, posvetio bivšoj devojci.

O. B.

Original Article