Zvijezda turske sapunice ‘Istanbulska nevjesta’ koja se prikazuje na Novoj TV već je ‘prikupila’ obožavatelje i u Hrvatskoj. Asli Enver (33) u seriji tumači darovitu glazbenicu Sureju koja ljubuje s bogatim poslovnim čovjekom Farukom, kojeg utjelovljuje Özcan Deniz (45).

– Sviđa mi se lik Sureje koju glumim. To je žena čvrstog karaktera, a serija se temelji na istinitom događaju što je posebno dirljivo – kaže Enver.

Glumica je rođena u Londonu, a u Tursku je došla kao 12-godišnjakinja. Iako joj je bilo teško učiti turski jezik, savladala ga je nakon dvije godine. Upisala je studij glume i ostvarila svoj san.

– Mnogi nisu vjerovali da ću uspjeti kao glumica jer sam kao djevojčica bila sramežjiva i povučena, opterećivala sam se izgledom – kaže Asli.

Do sada je zaigrala u desetak sapunica, a inače pati od disleksije pa teško čita scenarije.

– Zbog toga sam isto očajavala kako neću uspjeti u ovoj profesiji, ali više ne gledam na to kao na prepreku. Naučila sam podcrtavati svaku riječ u scenariju te da mi treba duže vremena za učenje – kaže Asli.

Godinu dana je u sretnoj vezi s glazbenikom Muratom Bozom (37).

– Osvojio me humorom i dobrotom. Zvuči kao klišej, ali zaista je tako. Lijepo nam je i jednog se dana vidim kao majka – rekla je Enver. Na društvenoj mreži prati je četiri milijuna ljudi. S pratiteljima dijeli fotografije iz privatnog života, ali i sa snimanja.

– Nemam problema s tim da svoju privatnost dijelim s fanovima. To mi je dio posla – kaže glumica.

Često pozira sa svojim odabranikom Bozom, za kojeg kaže kako nije ljubomoran na njezine glumačke partnere.

– Vjerujemo jedan drugome. Povjerenje je najbitnije u našoj vezi – kaže Asli, koju su već prozvali ‘novom Hurem’ iz serije ‘Sulejman Veličanstvenima’ koja je bila veliki hit i na našim prostorima.

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Original Article