Filip Reljić i Filip Đukić, koji ove letnje dane provode zajedno, dokaz su da prijateljstva opstaju i nakon učešća u rijaliti programu.

Naime, Reljić je istetovirao Đukiću tetovažu koju je ovaj posvetio svojoj devojci Ivi Grgurić, a u razgovoru za portal Pink.rs oni su otkrili i kako je do toga došlo.

IVA URLALA NA FILIPA USRED KAFIĆA! Sve je ona KRIVA, došla samo u brushalteru

– Pravo da ti kažem, jedva sam ga nagovorio. Javio mi se pre nekoliko dana, hteo je da iznenadi Ivu, pa me je zamolio kao svog prijatelja da mu istetoviram to i jedva čekam da vidim reakciju – rekao je Reljić.

– Ona je znala da ja hoću to da uradim, ali nije znala da sada radim, a Relja je imao dosta obaveza i dosta termina, ja sam joj rekao da dolazim da prepravljam tetovažu na ruci, ali ne zna da sam radio njeno ime pre toga – rekao je Đukić.

– Ja mislim da je sasvim fer da i ona istetovira njegovo ime. Naravno, kod mene. Ima da ga napravimo, a ako ne bude htela, ja ću doći onda u Hrvatsku, da se prikradem i istetoviram je – govori Reljić.

– Neće ona tetovaže. Baš sam pričao sa Reljom malopre i to muvanje s njom tamo u Zadruzi… Mislim da je zaslužila – dodaje Đukić.

– Ja se slažem. Mislim da je to jedna od iskrenijih ljubavi – dodao je Reljić.

Nedavno se pojavila i informacija da su Filip Đukić i Iva Grgurić raskinuli svoju vezu koju su započeli u „Zadruzi“ što je izazvalo veliku pometnju. Đukić je za Pink po prvi put pričao o tome i istakao da je u sve bio upleten i Milan Petković.

View this post on Instagram

Kiss from the rose ❤ @iva_grguric

A post shared by Filip Đukić (@don.filipo.tattoo) on

– Petko je bio žrtva. Čovek me zove i kaže: „Šta je ovo, matori? Ubili su mi profil s porukama“. Nigde veze da smo raskinuli. Ja sam objavio tu informaciju, manje-više da smo raskinuli, nego mi bilo glupo zbog Petka. Dečko naj*bao ni kriv, ni dužan. Sve u svemu, raskid nema veze sa životom – dodao je Đukić.

Petko se uvek tako nađe u nekoj situaciji – našalio se Reljić.

Članak Iva Grgurić će biti ODUŠEVLJENA! Nećete verovati šta je Filip Đukić uradio za nju! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article