Iva Štrljić, ćerka poznatog hrvatskog glumca Milana Štrljića i Slavice, solistkinje baleta u penziji, otkrila je da joj nije lako palo kada su joj se roditelji razveli.

Iva je na svom Instagramu objavila fotografiju iz detinjstva, uz koju je dodala:

„Moji roditelji. Njihova mladost. Jedna porodica u svojoj čistoj, najsnažnoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrće uspehe, slavi, ode na nedeljni ručak, da se smeje baš ovako kao na klupi na Kališu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno…Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. Neko će reci – šta je tu dirljivo, dvoje mladih ljudi sede sa veselim detetom koje ih grli i tu ima samo divnog… Neko će reći… A mi deca razvedenih roditelja mi ćemo vrlo jasno videti to „dirljivo“, napisala je Iva i glumica:

„Dirljivo“ kao najvestiji atleta uvek iskače pred nas, čak i tamo gde ga nema… Ono je kod nas uvek u starim albumima vidljivije od osmeha, rupice na obrazu ili lepih hotela koji bljeste sa slike. U tom dirljivom je svest da zauvek ipak može da prođe, da ljubav ponekad nije nepobedivi gorostas kako su nas učile pesmice u prvim razredima škole, da su okolnosti nažalost mnogo jače od najlepših osećanja vrlo često u životu… A sve što bi tebi pomoglo nalazi se u ovom malom zagrljaju sa klupe iz osamdesete.“

izvor Glossy

Članak Iva Štrljić otkrila šta joj je najteže palo: A mi deca razvedenih roditelja mi ćemo vrlo jasno videti… se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article