AKTUELNO

Domaći

'IVANA, IZDRŽI' MC Aleks za Pink.rs žestoko o Matorinim ROMANSAMA u 'Zadruzi 6', podržala sugrađanku, pa odgovorila na Jovanine ŠOK OPTUŽBE: Ona je BOLESNA!

Izvor: Pink.rs, Foto: Jelena Simonović, Pink.rs/P. Radosavljević ||

Biće drame!

Jovana Tomić Matora je i ove sezone napravila pravu pometnju svojim učešćem u "Zadruzi". Na samom početku rijalitija simpatije joj je izjavila Snežana Bogdanović, ali se Tomićevoj svidela Sofija Una Manić. Iako joj je Manićeva izjavila simpatije, vrlo brzo se povukla iz ovog odnosa i ovde dve zadrugarke ratuju od tad.

pročitajte još

BUKTI RAT! Taki besan kao ris zbog Zoline tvrdnje da ćerku Maju vodi na intimna druženja – evo kako mu je odgovorio

Foto: Pink.rs/ N.Žugić, Pixabay.com

Matora se potom smuvala sa Ivanom Puzić, koja se takođe povukla iz ovog odnos. Ivana se uplašila reakcije svoje porodice, a pojedinim zadrugarima je ispričala i da ne može da trpi pritisak od Tomićeve, koje je želela da ova zadrugarka ponosno stane pored nje i prizna njihovu vezu. Kako je istakla, Matora ne želi da joj se ponovi prošla sezona i odnos kakav je imala sa MC Aleks.

Foto: Pink.rs/J. Simonvić

Stupili smo u kontakt sa MC Aleks, kako bi prokomentarisala Matorine odnose u Beloj kući, a prvo smo je upitali da li poznaje Ivanu, koja je takođe iz Banjaluke.

Ne poznajem Ivanu, nisam znala da ulazi neko iz Banjaluke, ali svakako joj zelim da izdrži – krenula je Aleks, pa nastavila:

pročitajte još

'AKO SE UPUSTI SA MAJOM, NA*EBAO JE' Osman Karić za Pink.rs urnisao Marka Markovića, potkačio Maju Marinković, ali i dao svoj sud o 'SUDARU TITANA' –

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nisam najbolje shvatila sta se dešavalo između Sofije Une i Sneže sa Matorom, ali jutros sam dobila par klipova sa Ivanom gde ljudi sami komentarišu koliko se ponavlja prošla sezona kad je Matora u pitanju – istakla je ona i dodala:

Prosto je željna pažnje i jednostavno, čim joj neko na lep način priđe, ona vidi priliku, ja to tako gledam. Ako nije tako, onda neka joj neko kaže da joj je stvarno potrebna stručna pomoć – završava Bajićeva.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U međuvremenu se dogodila još jedna stvar. Naime, Tomićeva je počela da razvija teorije da je Ivanu poslala MC Aleks, kako bi ona ispala psihopata. Bajićeva je i na ovo odgovorila Matoroj:

Ona je bolesna! To samo njen mozak može da smisli. Matora me ne zanima za 7 života, ne bavim se njenim odnosima, nit me zanimaju. I da dodam… Sada sam definitivno ubeđena da joj treba stručnu pomoć – odbrusila je MC Aleks.

Autor: M. P.

Zadruga

ŠOK OPTUŽBE! Matora misli da je Ivanu Puzić POSLALA MC Aleks, da bi je NAPRAVILA PSIHOPATOM! (VIDEO)

Domaći

JOŠ JEDAN UDARAC ZA MIKSI! Nakon Ivana Marinkovića, odrekao je se i Danijel Višić – napravio POMETNJU ulaskom u Zadrugu 6! (VIDEO)

Domaći

'NE ZNAM KO JE VEĆA SPRDNJA' Zola uzvraća UDARAC Marinkovićima – za Pink.rs progovorio o Ivanu i Maji, pomenuo i Miljaninog sina!

Domaći

KAJEM SE ZBOG VEZE SA MILJANOM: Ivan Marinković ulazi u Zadrugu 6 – odmah progovorio o sinu Željku, pa poručio zadrugarkama da ga se KLONE: Oženjen sa

Zadruga

BAŠ ME JE IZNERVIRALA: Ivana Puzić najvila HAOS Marini Popović! (VIDEO)

Domaći

LJUBOMORNIJA SAM OD MAJE MARINKOVIĆ: Proglasili su je DVOJNICOM Sanje Grujić, a ona je spremna za LJUBAVNI HAOS! Tek da čujete čija je BIVŠA DEVOJKA!

Original Article