Ivana Krunić priznala da se zaljubila u Baneta, a on ju oduvao zbog devojke napolju: Sad se oglasila njegova majka, pa priznala da bi volela pevačicu za snajku! Evo šta kaže o vezi svog sina u spoljnom svetu!

showbiz

Ivana Krunić priznala da se zaljubila u Baneta, a on ju oduvao zbog devojke napolju: Sad se oglasila njegova majka, pa priznala da bi volela pevačicu za snajku! Evo šta kaže o vezi svog sina u spoljnom svetu!

Jasmini Čolak se izuzetno dopada pevačica.

  • Izvor: Pink.rs; Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ivana Krunić i Bane Čolak tokom emisije "Gledanje snimaka" napokon su priznali svoje emocije. Pevačica je izjavila da joj se Čolak dopada u svakom smislu, ali je on rekao da ne može sada da bude sa njom jer ima "kočnicu". Bane je u problemu zbog nerazjašnjenih odnosa sa devojkom koja ga još čeka napolju.

Mi smo zbog toga kontaktirali Jasminu Čolak, Banetovu majku, koja je otkrila da se stalno čuje sa njegovom devojkom, ali je primetila da njen sin ima simpatije prema Krunićevoj.

Autor: TvPink Printscreen

Ja trenutno nisam u mogućnosti da svakodnevno pratim rijaliti, pa mi dešavanja najčešće prepriča Banetova devojka. Mi se čujemo s vremena na vreme ili se dopisujemo, pa mi ona priča šta se dešava. Meni se čini da to nisu čista posla, ni sa Ivanine ni sa Banetove strane… Verujem da su oni prvo drugari, ali mislim da tu ipak ima malo više od drugarstva – rekla je Jasmina.

Ona nam je otkrila kako je izgledala ta veza koju je Čolak ima pre rijalitija, te je istakla da su se oni dogovorili da budu "veza bez obaveza".

Autor: TvPink Printscreen

Bane kad je ulazio u "Zadrugu" rekao je da ulazi kao slobodan momak, da ima napolju nekog ko mu znači, ali da je to dug period i može i njemu, a i toj devojci da se desi… Neće da bude kao u prvoj sezoni, da ispadne kao prevara, ovako je ušao kao slobodan, pa će popričati sa devojkom kad se završi rijaliti. To što su Bane i ta devojka imali je obećavalo jednu finu vezu, ali nije imalo vremena da se razvije do nekih emocija. Lepo su se oni slagali, ali je to kratak period u odnosu na ono koliko će on biti unutra. Bolje je da ostavi otvorene opcije, nego da se zaklinje do groba da neće da je prevari, pa se onda napravi glupost. Bane je korektno postupio i njihov dogovor je bio takav. Međutim, kako je on ušao, imam utisak da je toj njegovoj devojci više stalo do Baneta nego što je ona očekivala, a i više nego što je on očekivao. To je bila neka fina veza, ali bez obaveze, tipa: "Nemoj da me prevariš". Možda ta devojka nije bila svesna koliko joj je stalo dok je Bane bio napolju. On sad neće da se upusti ni u šta jer očekuje poziv da vidi šta i kako – navela je Banetova majka, a onda nam je otkrila da li je istina da je njegova devojka naglo smršala zbog stresa i nervoze dok je Čolak u rijalitiju, kao što je nedavno izjavio Lazar Čolić Zola koji tu devojku takođe poznaje:

Ja je nisam videla, ona ne živi blizu. Čujemo se samo. Taj podatak da je smršala meni nije rekla.

Autor: TvPink Printscreen

Jasmina nam je takođe priznala da joj se Ivana Krunić izuzetno dopada i da bi ona bila njen izbor kada bi je neko pitao koja devojka bi Banetu najviše odgovarala.

Podržavam sve što misli Bane da je dobro za njega. Ivana je skroz slatka. Baš je dobra devojka. Da Bane nema devojku napolju, a u suštini smatram da nema neku obavezu prema njoj, da me neko pita da odaberem jednu devojku u rijalitiju za njega ja bih rekla Ivana Krunić. Sva je nežna i slatka. Bane neće preći neku granicu dok ne bude dobio poziv, u stvari neće preći dok bude mogao da se suzdržava – zaključila je Jasmina.

Kako je sinoć došlo do poljupca između Vladimira Tomovića i Ivane Krunić, te je Bane odlučio da više nema kontakt sa njom, upitali smo Jasminu šta misli o tome. Ona je bila iznenađena ovom informacijom, ali je ipak mišljenja da će se sve srediti.

Jao… Ja sam sinoć ispratila nominacije i početak slavlja povodom Gagijevog rođendana, pa posle nisam gledala. Znači to se desilo? Da vam kažem, mislim da je ovo još početak, a ljudska potreba je da imaju jedno drugo. Krivo mi je, mislila sam da će bar ostati u nekom drugarskom fazonu. Ali znate šta, sve se to menja. Nekad se toliko posvađaju da bi covek pomislio da se nikad neće pomiriti, a onda se sve okrene. Bude nekad žuta minuta, odreaguje se nepromišljeno, napravi se neka greška, ali to sve stane u torbu. Oni su upućeni jedni na druge i opraštaju jedni drugima više nego što bi napolju to uradili, tako da ja mislim da će se sve to srediti – rekla je Jasmina.

R. L.

Original Article