AKTUELNO

Domaći

IZA SVAKE USPEŠNE ŽENE STOJI MAMA KOJA JOJ POMAŽE OKO DECE: Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama, pa otkrila kakve glavobolje joj zadaje Hana!

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Sada je u veoma osetljivom dobu.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac gostovala je danas u emisiji "Premijera – Vikend specijal" i tom prilikom najavila svoj prvi, solistički koncert u "Areni" koji je zakazan za 14. februar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala da je trenutno malo bolesna, ali da su publika, nastupi i posao njen lek.

Ja jedva čekam da radim, iako me zdravlje malo izdaje, ali ljubav koju dobijam na nastupima, to je neopisivo i to je meni lek – navela je pevačica, a zatim otkrila da ona nije osoba koja voli da se odmara:

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

SVI TVRDE DA LIČE NA NJEGA! Šako Polumenta ima dve ćerke i njima se hvali! Evo kako one izgledaju! (FOTO)

Postoje ljudi koji ne znaju da odmaraju i leže. Mene treći dan uhvati nervoza i onda više štete sebi nanesem. I deca su mi takva, svi su sami po sebi malo bolesnici (smeh). Nisu one poslušne, ali ni ja nisam neka poslušna žena. Hana ima 13 godina, sada ulazimo u taj tinejdžerski period, dešava se ono što je uobičajeno, različita pitanja, malo se nešto i krije, svašta se radi. Ona mene ne doživljava na taj način, ja sam njena mama, ali mislim da je jako ponosna. U Novom Sadu mi je mnogo lakše, mirnije, a tu mi je i mama. Iza svake uspešne žene stoji mama koja joj pomaže oko dece. Koliko god da si sposobna i brza, sa tinejdžerkom i bebom, sama nema šanse da bih mogla sve da stignem – zaključila je Nataša.

Autor: R.L.

Domaći

UPLAŠILA SE? Nataša Bekvalac progovorila o svojim najvećim strahovima, pa PRIZNALA OVO! (FOTO)

Domaći

OVO JOJ ZADAJE GLAVOBOLJE? Tanja Savić PROGOVORILA o porodici, pa otkrila gde će se njena deca ŠKOLOVATI! (VIDEO)

Domaći

O MOMCIMA NE RAZMIŠLJAM, pametna sam u poslednjih godinu dana! Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, pa otkrila kako joj se muškarci udvaraj

Domaći

PONOVO JE TUGA LOMI: Nataša Bekvalac preživela je PAKAO, a sada je PROGOVORILA O SESTRI koja je NAPUŠTA! (FOTO)

Domaći

PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI: Ana Kokić priznala kako se oseća nakon RAZVODA od Rađena, pa otkrila ko se više brine o njihovim ćerkama! (FOTO)

Domaći

NIJE JOJ LAKO: Nataša Bekvalac PROGOVORILA o porodičnom NASILJU! (FOTO)

'Original Article