Sandra će glumiti u predstavi ‘Ko ti trese trešnjice’ beogradskog kazališta Akademija 28

Turbo-folk zvijezds Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, na sceni je više od 10 godina, a uskoro će se okušati i u glumačkom svijetu. Naime, ponuđen joj je angažman u beogradskom kazalištu Akademija 28, prenose srpski mediji.

SRPSKA PJEVAČICA OTKRILA ISTINU O PRIVATNIM GAŽAMA: Kada vidite koliku je napojnicu zaradila na jednoj svadbi, promislit ćete o svom izboru karijere

Riječ je o kazališnoj kući na čijem repertoaru uglavnom prevladavaju komedije. Sandra će surađivati s glumcima Draganom Marinkovićem Macom i Radom Ćosićem te YouTubericom Vanjom Veljić. Premijera predstave “Ko ti trese trešnjice” bit će u četvrtak, 2. srpnja, a temelji se na filmu “Njuškala” iz 70-ih u kojemu se glumac i pisac bore za naklonost iste žene.

Glumačka ekipa okupila se na konferenciji za medije u Beogradu na kojoj je glumac Dragan Marinković Maca prokomentirao odluku da turbo-folkerica i youtuberica glume u predstavi. Izjavio je da mu je “pun kufer” moralista koji oduđuju tu odluku te da djevojke ne moraju savršeno odglumiti niti biti formalno obrazovane da bi na daskama mogle dati sve od sebe. Zaključio je da se ionako ne radi o Shakespeareovom djelu.

Original Article