AKTUELNO

Domaći

'JA OSVAJAM SRCEM, NE CIGARETAMA' Milica Veselinović otkrila koliko je POSEBNA Marku Markoviću, priznala Darku da MANIPULIŠE Anitom: Ona je glupa! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Biće nove drame!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru ugostio i Milicu Veselinović, koja se poslednjih par dana bori sa svojim cimerkama oko Marka Markovića.

Ja ću večeras po svemu sudeći biti ljubavni terapeut. Milice, dobro veče, šta se sa tobom zbiva, ti si odlepila – krenuo je Darko.

pročitajte još

MILICA UŠLA DA BUDE REŠIĆKA I ĐEDOVIĆ, A OVAMO… Filip Car opleo po zadrugarkama koje se MOTAJU oko Marka Markovića, potkačio i Maju Marinković: Ona

Foto: TV Pink Printscreen

Joj, Darko, nisam (smeh). Marko Marković je moj kolega zadrugar, koji mi se svideo. Jeste, sviđa mi se, to sam rekla. Onako, baš, baš mi se sviđa – rekla je Milica.

Ja ovo nisam video ni sa Mensurom, ti gledaš, kao dete kad se zaljubi – rekao je Darko.

Htela sam da se distanciram, da ne prevrćem očima… Imaćemo korektan odnos. Dok smo bili u bliskom odnosu, ja sam videla promenu i kod mene i kod njega. Koliko god da nam priča iste priče, ja vidim kakav je sa drugim devojkama, kakav je sa mnom. Vidim energiju… On se za Anu sinoć izjasnio na "Pitanjima novinara" da je to prijateljski, to me ne opterećuje. Anita mi je rekla da sam joj ja opasnost i vidim. Ona je sa mnom dobra, trudi se da bude dobra. Ja nisam iskompleksirana. Vidim da je dobra sa mnom, da bude uz mene, ja sam videla da je Markov i moj totalno drugačiji od svih. Ne shvatam to ozbiljno, da se ja zaljubim. Sviđa mi se, nisam zaljubljena, da jesam, ne bih dozvolila da ovo radi. Kliknuli smo. Ja vidim kad ga ona mazi, on gleda smoreno i ona sama kaže da gleda u mene. Kad smo sami, naše fore su dečje, pričamo našim jezikom, držimo se za ruke… On je taj koji je dolazio kod mene, pita da li pijemo kafu… Tu hemiju nema sa Anom i Anitom. Ali ja ne znam šta je sa tim dečkom. Ja neću da ga molim da se izjasni. Biću po strani. I da se smuva sa Anitom, pozdraviću i objektivno ću komentarisati. Danas one, jedna nosi kafu, druga, cigarete, sve duplo ima. Kaže da tako ne živi kod kuće. Pita ga Miki šta sam mu ja donela, on kaže: "Donela mi je zagrljalj". On nije raspisao konkurs za kućnu pomoćnicu. Ja muškarca osvajam srcem, ne cigaretama. Da ja posle top frajera, koji je ušao sa mnom u vezu i to je bilo: "Milica i kraj"… Meni su zavideli prva tri meseca što nemaju takvu ljubav. Da se ja posle toga borim za nekoga i čekam? Ne upoređujem ko je bolji frajer – govorila je Veselinovićeva.

Ti si imala juče krizni štab kako da vratiš Marka, a onda savetuješ Anitu šta ona da radi – dodao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz to dobijem i ja. Ona će da dođe i kazaće šta se desilo. Tako ću da saznam kako on reaguje. Anita koliko je namazana, toliko je i glupa. Ja ne osporavam njenu lepu, ali je glupa, u pozitivnom kontestu. Toliko postupa glupo, da je to neverovatno, ali u nekim situacijama je postupila namazano. Odbija muškarca tako što šeta sa drugim. Marko i ja sedimo i gledamo, ona šeta sa 4 muškarca – istakla je Milica.

Čuo sam da planiraju da zajedno završe u krevetu, da je smekšao. Šta onda? – pitao je Darko.

Apsolutno ništa. Neće mi biti svejedno, ali što bih ja radila? Jednom sam radila, neću više. To je njegov izbor. Previše je rano za neke stvari. Što je brzo, to je i huso. Huso? Kuso. Jednostavno, i da se smuva sa njom… Povući ću se… – govorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

Zadruga

I DALJE LJUBOMORNE NA NJU! Ana i Milica oplele po Aniti: Jeste glupa, kako nije sazrela… (VIDEO)

Domaći

'KRIZNI ŠTAB' ZA VRAĆANJE MARKA MARKOVIĆA! Zadrugari odlučili da pomognu Milici Veselinović – skovali plan protiv Anite, ona URNISALA svoje suparnice:

Domaći

LJUBOMORNIJA SAM OD MAJE MARINKOVIĆ: Proglasili su je DVOJNICOM Sanje Grujić, a ona je spremna za LJUBAVNI HAOS! Tek da čujete čija je BIVŠA DEVOJKA!

Domaći

JA SAM KAO BATISTUTA: Legendarna Zorica Marković se vraća u Zadrugu – već najavila PAKAO jednoj takmičarki (VIDEO)

Zadruga

ISTI PRIČA KAO CAR: Marija i Taki zaključili da je Uroš IZVREĐAO Maju, jer je LJUBOMORAN na njen flert sa OŽENJENIM EMILOM! (VIDEO)

Zadruga

ZAHUKTAVA SE! Ana Spasojević na sve načine pokušava da ODVOJI Marka Markovića od Anite – dodirivala ga po telu dok mu je pričala o njoj, uspela da izv

Original Article