– Obožavam jesti krofne. Davim se u njima, a mamine su mi ipak najbolje – kaže Splićanka. Dodaje kako voli kada cijela kuća zamiriše po tim slatkim kolačima. Usput je, kako tvrdi, spojila ugodno s korisnim pa će se malo i odmoriti od mnogobrojnih gaža.

Lidija tvrdi kako se ni jedna druga pjevačica na ovim prostorima ne može podičiti da je u šest godina imala više od 570 koncerata.

Osim u muzičkim vodama, Lille, kako je fanovi od milja zovu, dobro se snašla i u modelingu. Kalendar za koji je provokativno pozirala krajem prošle godine, našao se na listi najpopularnijih kalendara ove godine.

– Sljedeće godine će kalendar zasigurno biti još posebniji – najavila je Lidija. Budući da je postala svojevrsni brend, pjevačica je svoje ime odlučila i unovčiti. Trenutačno radi na otvaranju web prodaje majica, šoljica, olovki i ostalih suvenira sa svojim likom.

Uz to, Bačić najavljuje kako ovih dana priprema posebnu pjesmu.

– Radim na duetu koji će sve fanove iznenaditi. Ne smijem još previše o tome, saznat ćete sve na vrijeme – kaže Lidija.

Nije nam još željela otkriti s kim radi na duetu niti koja je njegova tematika. Samo nam je poručila kako će pjesma sigurno postati pravi hit.

– Sedmicama će obarati top liste, vidjet ćete – uvjerava nas pjevačica. S obzirom na to da je na društvenim mrežama prati više od pola milona ljudi, Lidijin san čini se i više je nego dostižan.

Expresstabloid.ba

Original Article