Ovan
Nema ništa loše u želji da budete najbolji ili da se takmičite, ali samo u kategoriji sa samim sobom. Poprilično vas muči i oduzma vam energiju činjenica da postoje bolji od vas.

Bik
Danas ukrotite potrebu da se svima svidite i budete mnogima na usluzi. Razradite sve ideje koje imate u vezi sa poslom, uskoro vas čekaju neke nove ponude.

Blizanci
Nek će pokušati danas da vas iskoristi za neki svoj poduhvat, pa otvorite četvoro očiju i dobro slušajte šta se oko vas dešava. Ne pretpostavljajte i ne filozofirajte dok ne budete sigurni da posedujete tačne informacije.

Rak
Bavite se drugima, a ne sobom. Imate za svakoga saveti i ideju, a sebe kao temu zaobilazite u velikom krugu što vam je potencijalno najveća greška trenutno.

Lav
Sve što trenutno radite mora da bude jednostavno i bez dodatnih komplikacija. Natovarili ste sebi previše obaveza zbog kojih se brzo umarate.

Devica
Preumorni ste, a opet ne dajete sebi ni minut predaha iako imate prostora za to. Pripazite na ishranu i odmarajte više, imunitet vam slabi.

Vaga
Vaš emotivni rolerkoster se nastavlja. Želite da se umirite nekim trenutnim zadovoljstvima, ali ono što je potrebno je da prihvatite promene koje se dešavaju da biste se umirili.

Škorpija
Bezrazložno ste se našli usred nečije drame koja sa vama nema nikakve veze. Udaljite se i posvetite se sebi na najbolji mogući način.

Strelac
Puni ste energije koja vam je baš potrebna trenutno. Ukoliko ste klonuli duhom, danas ćete dobiti potrebni udar pozitivne energije kojom ćete motivisati i druge oko sebe.

Jarac
Organizujte neko romantično veče za partnera u kome će biti svega, a najmanje priče. Budite u centru pažnje bilo gde ovog dana jer su vam zvezde naklonjene.

Vodolija
Ne brinite se, nema ničeg lošeg u traženju pažnje. Opustite se i prepustite nekim tajnim željama.

Ribe
Neko će se potruditi da vam privuče pažnju koliko god vam to smetalo. Pokušajte da budete pažljiviji prema toj osobi, ipak niko nije kriv što je vama potrebno osamljivanje.

Članak Jarčevima je potrebno da budu u centru pažnje, dok je Ribama najbitnije osamljivanje se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article