IZVOR

– Iako je trebalo da se vrate tek krajem marta iz Australije, Tanja je insistirala da to bude što ranije kako bi počela da nastupa, ali i kako bi njen suprug nastavio sa liječenjem sa kojim je počeo a onda pauzirao uprkos upozorenjima ljekara da to nije preporučljivo. Međutim, ni Tanja ni on nisu htjeli da se drže propisanih savjeta, već su spakovali kofere i otišli – otkrio je izvor blizak Savićevoj.

– Zato sada imaju problem. Dušana neće ponovo da prime na kliniku jer je prekršio pravila, a Tanja se mnogo sekira. Koliko sam čuo, njoj je prije nekoliko dana zbog svega toga bilo toliko loše da je potražila stručnu pomoć. Osjećala je odjednom bol u grudima i drhtanje cijelog tijela. Bila je blijeda kao krpa.

View this post on Instagram

Prva subota kod kuće nakon toliko vremena. Nastup otkazan u Svajcarskoj. Tužna sam zbog ozbiljnosti situacije u svetu izazvane korona virusom ali se sa druge strane osećam bezbedno i srećno kada sam u svom domu i sa svojom porodicom. Nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćemo se uskoro videti. Ljubim vas, čuvajte se. ❤❤❤💋 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

– Otišla je u prvu dežurnu hitnu pomoć, a kada je objasnila šta joj je, proslijedili su je kod psihijatra, gdje su joj ustanovili anksioznost kao posljedicu silnog stresa. Trebalo je da počne da radi, ali su joj umjesto toga svi nastupi otkazani, Dušan ne može da nastavi liječenje, a virus hara, ona se brine za sinove, kao i za roditelje koji su u godinama – dodao je izvor.

-Baš joj se sve skupilo, ali je dobila terapiju koju će da pije neko vrijeme. Biće joj dobro, ovo je prolazni problem, sve će to proći, uostalom od anksioznosti pati gotovo svaki čovjek, piše espreso.rs.

The post JEDAN SIMPTOM JE BIO KLJUČAN: Tanji Savić ustanovili bolest appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Original Article