Ljubavnica Dragana Kojića Kebe tekstopisac je kojeg u estradnim krugovima izuzeno poštuju,

Tekstove brojnih hitova, koji se rado na slavljima pjevaju, napisala je niko drugi do Ljiljana Jevremenović, ljubavnica Dragana Kojića Kebe. Danas, sticajem okolnosti, ona se bavi drugom profesijom, ipak i dalje se naširoko među muzičarima priča o njenom talentu.

Ne prestaje da se govori ni o njenoj aferi sa Kebom i vanbračnoj kćerki Ini koju imaju, a koju je on tek prisilnom odlukom suda morao da prizna.

KEBA PROMIJENIO LIČNI OPIS: Otišao da koriguje nešto na licu i zaprepastio naciju

Uprkos tome što se o tom odnosu toliko pisalo, javnost i mediji neprestalno iščekuju novu aferu, nove detalje i iznošenje prljavog veša bivših ljubavnika, koji su svojevremeno putem štampe znali da razmijene i vrlo ružne riječi. Jedan nagovještaj iz prošlih, lijepih dana nevjerstva stigao je baš nedavno.

Naime, riječ o fotografiji na kojoj je ljubavnica Dragana Kojića Kebe iz mlađih dana, zapravo iz dana kada je uveliko bila u nezakonitoj vezi sa muzičarem.

Osim koliko je bila lijepa, slika je odala i Ljiljanin ukus za modu i slobodniji stil oblačenja.

(Express/Svet)

The post Jedina fotografija iz perioda kada je Keba varao ženu: Ljubavnici napravio dijete, evo kako ona izgleda appeared first on Express.

Original Article