Home / Allgemein / Jelena Rozga i Miroslav Škoro u Zürichu dočekani raširenih ruku brojne publike.

Jelena Rozga i Miroslav Škoro u Zürichu dočekani raširenih ruku brojne publike.

11. Dezember 2018

Jelena Rozga i Miroslav Škoro održali su u subotu 1. prosinca 2018. fantastičan koncert u Zürichu (Sporthalle Schlieren). Dočekani su raširenih ruku brojne publike koja je na nogama provela cijeli koncert.

Koncert je započeo naš uspješni kantautor tamburaške i pop glazbe, a publika ga je dočekala s nestrpljenjem jer mu je ovo prvi nastup nakon pauze zbog oporavka. Podsjetimo, Škoro je prije tri mjeseca imao operaciju srca.

– Imam mali problem jer nisam nastupao tri mjeseca pa sam neke tekstove zaboravio – našalio se Škoro i pozvao publiku da mu malo pomogne. Svojim šarmom i duhovitošću oduševio je sve. U prvom dijelu njegovog nastupa izveo je i novu pjesmu “Alej volim ovo sve”. Riječ je o pjesmi koju je Škoro objavio ovog ljeta, a koja govori o egzodusu mladih iz Slavonije.

Rozga se pak, od samog početka koncerta koji je publika dočekala ushićeno, pobrinula da tijekom cijele večeri atmosfera bude vesela. Glasom i stasom te svojim poznatim hitovima dovela je atmosferu do usijanja. Svoju vjernu publiku počastila je svojim najvećim hitovima poput »Žena Majka Kraljica«, »Ako poludim«, »Ne pijem, ne pušim«, »Dobitna kombinacija«, »Solo igračica« i drugima, a publici su posebno “sjele” i neke uspješnice iz vremena grupe Magazin.

Posebno emotivno bilo je kod drugog dijela Škorinog nastupa, kad je izvodio neke svoje domoljobne pjesme, ali i hitove Mate Bulića (Moja Hercegovina) te Thompsona (Lijepa li si). Vrhunac atmosfere bio je za vrijeme izvođenja pjesme “Sude mi”, kad je dvorana bila osvjetljena s tisuću mobilnih telefona.

Žestokim nastupom temperamentne Jelene Rozge završen je ovaj koncert koji će mnogima ostati u sjećanju. – Hvala Zürich, hvala dobri ljudi! Bilo je čarobno! – izjavila je vidno ushićena Splićanka na kraju koncerta. Na kraju koncerta bila je duga kolona onih koji su željeli zajedničku fotografiju s izvođačima koji su strpljivo ispunjavali te želje.

Navedimo još da je u predvorju dvorane svoje knjige ponudio hrvatski branitelj Petar Janjić Tromblon, a u dvorani je prije samog koncerta odigran turnir u malom nogometu. Na ovom tradicionalnom turniru Hajduka iz Züricha ove je godine najveće umijeće pokazala momčad Srednje Bosne. Iskrene čestitke!

Related ArticlesBezvremenskim klasicima i novim hitovima Zdravko Čolić oduševio publiku u Zürichu.

11. Dezember 2018Petar Grašo i Halid Bešlić oduševili prepunu dvoranu Stadthalle u Dietikonu (Zürich)

11. Dezember 2018Novi hercegovački hit Joze Vučića i Tihomira Krstičevića ‘Momci Hercegovci’ VIDEO

27. September 2018

Check AlsoFrane Vugdelija nastupio na glazbenim festivalima u Metkoviću i Mostaru.

Voditelj bernske klape “Chorus Croaticus” Frane Vugdelija sve češće nastupa na festivalima u Hrvatskoj. Ovog …Jasmin Stavros i Barabe oduševili preko tisuću posjetitelja na zabavi HŠD Zagreb u Arbonu. Dinamo Zagreb najuspješniji na turniru.

Hrvatsko športsko društvo Zagreb Arbon priredilo je u subotu 4. veljače 2017. zabavnu večer u …Večer hrvatskog folklora u Ticinu okupila brojnu publiku. Nastupila tri folklorna društva.

U subotu 28. siječnja 2017. održana je u Bellinzoni (Espocentro) tradicionalna, šesta po redu, folklorna …

Original Article