‘Kužim sve, najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. Ovih 50K ostalih i ja ćemo kako nam paše. Puse’, odgovorila je Jelena pratiteljici

Jelena Veljača na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom, a u opisu se požalila da je umorna od brojnih obaveza. To je zasmetalo jednoj njezinoj pratiteljici koja se u komentaru nije ustručavala izraziti svoje mišljenje.

“Da vas pitam, kad stavim masku, vidi li se koliko sam umorna od snimanja i kolumne i zadnjeg dana prije promocije slikovnice usred pandemije”, napisala je Veljača uz fotografiju.

JELENA VELJAČA POZIRALA S DEČKOM: Fotografima nisu promakli zaljubljeni pogledi novog para

“Joj daj, prestani, kao da nitko drugi nema djecu, posao, obveze…”, napisala je pratiteljica, a Jelena joj je odmah odgovorila.

“Tko tvrdi da nema?”, pitala je.

JELENA VELJAČA FOTKOM POTVRDILA VEZU S BIVŠIM SAVJETNIKOM KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ: ‘Nije istina ako nije viralno’

“Pa stalno … u stilu ja radna mama, ja umotana, ja u strci…. Stalno neka ti paćenica. Bezveze… Svi smo u strci, umorni. Svi imamo djecu, pse, mačku, bolesnog roditelja, svi radimo, ostajemo bez posla, tražimo nove, borimo se svaki dan, ustajemo i padamo, ali ne lijepimo si to na čelo da svi vide. To ti nikog zapravo ne zanima. Samo iritiraš ljude tim opaskama. Svi smo u istom košu, život svima nosi isto. Dakle, ne trebaju nam tvoje jao moji podočnjaci od silnog rada”, napisala je pratiteljica.

“Kužim sve, najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. Ovih 50K ostalih i ja ćemo kako nam paše. Puse”, zaključila je Veljača.

Original Article