AKTUELNO

Domaći

JOŠ TRI DANA DO PAKLENE ZADRUGOVIZIJE! Spektakl neviđenih razmera sve bliži, OVIM će biti pomerene sve granice! ZADRUGARI NISU SVESNI ŠTA IM SE SPREMA!

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Ovo do sada niste gledali ni u jednom rijaliti programu!

Kako je već dobro poznato, ovog ponedeljka počela je specijalna nedelja u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima! Veliki šef je zadao najhrabrijima novi izazov, a snage će odmeriti u subotu, za kada je zakazana PAKLENA ZADRUGOVIZIJA!

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je već najavljeno, od 30 dobrovoljaca koji su se prijavili za ovaj izazov, samo najhrabriji i najspremniji, kako fizički, tako i psihički, će moći da se takmiče! U Zadrugu je danas došao i doktor, koji je zadrugarima izvadio krv, te će na osnovu rezultata biti provereno ko je najspremniji za PAKLENU ZADRUGOVIZIJU!

Foto: TV Pink Printscreen

Pripreme za ovu PAKLENU ZADRUGOVIZIJU vrše se u strogoj tajnosti, a kako je tema izazova "strava i užas", jasno vam je da zadrugarima neće biti nimalo lako i da ih očekuju prepreke koje do sada nisu viđene na malim ekranima!

Zato u subotu, 7. decembra od 22 časa budite uz uživo uz televiziju Pink, jer nas očekuje spektakl neviđenih razmera koji će pomeriti sve granice!

Autor: N.V.

Zadruga

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA! Zadrugarke pobesnele, obezbeđenje ih JEDVA RAZDVOJILO! (VIDEO)

Domaći

TELEVIZIJA PINK POMERA GRANICE: Počinje NOVI RIJALITI ŠOU do sada NEVIĐEN U SVETU! Otkrivamo SVE DETALJE! (FOTO)

Lifestyle

Odgovaramo: Da li jogurt može pomoći u smanjenju holesterola?

Domaći

OVAJ INDIJANAC TE MOTA, ISPALA SI GLUPA! Gagi RAZJAREN sasuo Ermini sve u lice, njoj SUZE POTEKLE! (VIDEO)

Domaći

ROBOT LEPOSAVA PROGOVORILA I SAD UČI SVE O UČESNICIMA: 'Zadruga 3' već pomera sve granice, a evo kako će izgledati SPORTSKA DVORANA! (VIDEO)

Domaći

OTKRIVENI NOVI DETALJI! Veljko i Bogdana će se venčati u nedelju, a evo šta se dešavalo na njihovoj devojačkoj i momačkoj večeri! (VIDEO)

'Original Article