Voditeljica Jovana Jeremić ponovo se oglasila, i iznijela u javnost nove šokantne tvrdnje o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.
On je bio na saslušanju u policiji, nakon što je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović iznio niz optužbi na Ilićev račun.

-Baka Prase je zaljubljen u mene. On želi da bude sa mnom. On je Petar Pan, dječak zarobljen u tijelu muškarca. Mnogo je nesiguran dečko u sebe. Trpio je zlostavljenje u školi, kako sam čula, pa je zato i radio djevojčicama na internetu ono što je i sam trpio u školi – počela je izlaganje Jovana.

-To je trauma kakvu sam i ja prošla, ali je važno istaći da sam ja poslinje psihičkog zlostavljanja u školi postala dobar čovjek, a on zao. To mu ne treba. Ja sam prerasla tu situaciju tako što sam se ostvarila, a on nije. On želi da bude šoumen. Možda da mu Željko Mitrović ponudi neku emisiju.

-Ja njega ne mrzim. Žalim ga. On je nesnađen muškarac kom želim da prestane da mrzi žene. Mislim da je njega odbila neka žena u mladosti, pa zato mrzi žene. On se potajno “pali” na mene jer takvi vole jake žene koje su im potrebne da ih podrže, ali ja ne mogu da ga podržim jer pogrešno radi stvari – dodala je Jeremićka.

-On je napao Željka čime je pokazao da nije mudar. Ide biciklom na Rusiju jer je Željko institucija. Povrijeđuje sam sebe i zato će trpiti bolan proces transformacije. Ne možeš da napadaš Željka koji je toliko toga napravio i učinio tolika dobra djela. Mogao je da se čuje sa njim i da na drugačiji način izglade odnose, a ovako je krenuo u utakmicu koju će izgubiti. Olupat će se mnogo.

-Ja ne mrzim Praseta. On mi je čak i drag jer lupa gluposti. Ipak, dobit će tužbe. Vidjet ću se sa advokatom u subotu. Sve možeš da mi diraš osim obrazovanja i načina na koji sam uspjela. Ja nikada nisam oralno zadovoljavala bilo koga da bih imala emisiju. Ja sam trpila sankcije jer nisam htjela da budem ljubavnica političaru – istakla je ona.

BAKA PRASE SAT VREMENA DAVAO ISKAZ: Svi detalji iz tužilaštva, evo zašto je jutjuber morao da se odazove

-Ja sam moćna i dominantna jer nisam radila takve stvari. Čula sam da je Prase bio manji od makovog zrna na današnjem saslušanju, ali ne znam šta je istina. Vrijeme će pokazati. Bit će ono: “Tjerali ste lisicu, istjerali ste vuka”. Čula sam i da će se naći i povezanost Bake Praseta sa menadžerom Bube Korelija i Džale Brata koji je dilovao drogu po školama. Ne znam šta je tu istina, ali bit će mnogo novih stvari – zaključila je Jeremićeva za “Blic”.

(Express/Srbijadanas)

The post JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O BAKI PRASETU: On je zaljubljen u mene, dječak zarobljen u tijelu muškarca appeared first on Express.

Original Article